Καλή επιτυχία Κατερίνα, καλή επιτυχία Ελλάδα! Έτοιμη να γράψει ιστορία η Στεφανίδη!

Σπουδαία αθλήτρια και ευτυχισμένη σύζυγος με μεταπτυχιακό στη νευροψυχολογία!

​Ραντεβού με το μετάλλιο έχει απόψε στο άλμα επί κοντώ η Κατερίνα Στεφανίδη. Δίπλα στην αθλήτρια βρίσκονται ο σύζυγος της και προπονητής της, αλλά και οι γονείς της.

Η ίδια έχει δηλώσει ότι βρίσκεται σε μια από τις καλύτερες φάσεις της ζωής της και ο στόχος της είναι να κατακτήσει ένα μετάλλιο σε αυτούς του Ολυμπιακούς.

Από τους προκριματικούς, η ελληνίδα αθλήτρια έδειξε την καλή της φόρμα, καθώς πέρασε με την πρώτη προσπάθεια τα 4.60 μέτρα!

Η Κατερίνα Στεφανίδη στα 26της χρόνια είναι μια από τις ��ορυφαίες αθλήτριες στο άλμα επί κοντώ παγκοσμίως. Ο άνθρωπος που την οδήγησε στις μεγάλες επιτυχίες και στα μετάλλια είναι ο σύζυγος της Μίτσελ Κρίερ. Είναι το άλλο της μισό έχει εξομολογηθεί σε συνεντεύξεις της από την πρώτη στιγμή που τον γνώρισε πριν από τρία χρόνια στην Αμερική.

Η ...ιπτάμενη Ελληνίδα αθλήτρια δεν έχει μόνο ταλέντο στα άλματα, αλλά και στην ψυχολογία!

se.jpg

Με μεταπτυχιακό στην νευροψυχολογία και μια υποτροφία από το πανεπιστήμιο του Στάντφορντ προσπαθεί να συνδυάσει προπονήσεις και σπουδές. Όταν έφτασε όμως στην Αμερική δεν τα βρήκε όλα ρόδινα. Δεν ήξερε καλά τη γλώσσα, ήταν μόνη της και ήταν κυριολεκτικά σαν τη μύγα μέσα στο γάλα. Όταν ξεκίνησε τις προπονήσεις αναγκαζόταν να πηδά ακόμα και… μάντρες!

Το ταλέντο της Κατερίνας Στεφανίδη στον αθλητισμό είναι κληρονομικό. Ο πατέρας της Γιώργος Στεφανίδης ήταν πρωταθλητής στο τριπλούν και η μητέρα της αθλήτρια στο στίβο. Από μικρή μπήκε στους στίβους και μετρά σήμερα δεκάδες μετάλλια χρυσά, αργυρά και χάλκινα!

Το ρεκόρ της στο άλμα επί κοντώ είναι 4,86 μέτρα στον ανοιχτό στίβο και σήμερα έχει βάλει στοίχημα με τον εαυτό της να το ξεπεράσει για να γίνει η νέα βασίλισσα στο άθλημα... παγκοσμίως.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

ΦΩΤΟ-ΕΣΩΤΕΡΙΚΗ: Reuters

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top