To ελληνικό «love story» των Ολυμπιακών Αγώνων: Πρόβα γάμου για Πετρούνια-Μιλλούση!

Aπίστευτες αποκαλύψεις από τον προπονητή του Ολυμπιονίκη

​Αποθεώθηκε το βράδυ της Τετάρτης ο Λευτέρης Πετρούνιας στο Ολυμπιακό Γκαλά της γυμναστικής. Ο χρυσός ολυμπιονίκης έδωσε ένα μοναδικό σόου πάνω στους κρίκους, αποδεικνύοντας για άλλη μία φορά ότι είναι ο άρχοντας του αθλήματος!

Από τις κερκίδες τον καμάρωνε η σύντροφος του Βασιλική Μιλλούση.Ο χρυσός ολυμπιονίκης δεν την αφήνει στιγμή από τα μάτια του.Είναι θέμα χρόνου η πρόταση γάμου, λένε φίλοι και γνωστοί τους. Πρόβα γάμου έκαναν πριν από λίγο καιρό όταν πάντρεψαν μαζί φιλικό τους ζευγάρι.... και δεν δίστασαν να φιληθούν μπροστά στο φωτογραφικό φακό!

Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα παραμείνει στο Ρίο μέχρι και την επόμενη εβδομάδα. Στην Αθήνα επέστρεψε ο προπονητής του Δημήτρης Ράφτης ο οποίος αποκάλυψε σε ποιο σημείο της άσκησης του Πετρουνια καρδιοχτύπησε. «Η μόνη μου ανησυχία ήταν στην έξοδο!Ένα μεγάλο βήμα στην προσγείωση μπορεί να ανέτρεπε το αποτέλεσμα και τα πράγματα να ήταν δυσάρεστα», είπε χαρακτηριστικά

Αυτό που δεν έμαθε ποτέ ο χρυσός Ολυμπιονίκης, όπως είπε ο προπονητής του, ήταν πως πριν τον τελικό οι βραζιλιάνοι διοργανωτές άλλαξαν τα στρώματα αλλά και τη ρύθμιση των κρίκων, προκαλώντας αναστάτωση ανάμεσα σε προπονητές και κριτές,

Αιτία για τις αλλαγές ήταν η κακή οργάνωση των βραζιλιάνων που όπως είπε ο προπονητής του χρυσού ολυμπιονίκη ετοίμαζαν τα όργανα την τελευταία στιγμή και ελάχιστα λεπτά πριν τους αγώνες.

Δείτε επίσης:

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ Πετρούνιας! Μάγεψε με τα κόλπα του και ΑΠΟΘΕΩΘΗΚΕ στο Ολυμπιακό γκαλά

ΑΥΤΟΨΙΑ STAR: «Αχούρι» το προπονητήριο του Χρυσού Ολυμπιονίκη Λευτέρη Πετρούνια

Πετρούνιας:Έτοιμος για διακοπές και γάμο;Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών έχει 1 και για την καλή του

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top