Μπράβο παιδιά, μπράβο Ελλ��δα! Χάλκινο μετάλλιο στην ιστιοπλοΐα οι Μάντης - Καγιαλής!

Mετά από μια συγκλονιστική μάχη με τους Αυστραλούς

​Οι αθλητές Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής ανέβηκαν στο τρίτο σκαλί του βάθρου, στα 470 της ιστιοπλοΐας των Ολυμπιακών Αγώνων του Ρίο, κάνοντας περήφανους όλους τους Έλληνες!

Οι Έλληνες ιστιοπλόοι, μετά από μια συγκλονιστική μάχη με τους Αυστραλούς, χάρισαν το πέμπτο μετάλλιο στη χώρα μας σε αυτούς τους Ολυμπιακούς!

Οι Έλληνες αθλητές τερμάτισαν 10οι σήμερα Πέμπτη, ενώ είχαν και ένα απρόοπτο πρόβλημα με το πανί τους στην τελευταία σημαδούρα και τελικά δεν κατάφεραν να προσπεράσουν τους 2ους Αυστραλούς, Μάθιου Μπέλτσερ και Γουίλ Ράιαν στη medal race.

Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησαν οι Κροάτες Σίμε Φάντελα/Ιγκόρ Μάρενιτς.

Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής αποφάσισαν να ενώσουν τις δυνάμεις του στα 470 τον Ιούνιο του 2008 και από τότε αποτελούν το μοναδικό πλήρωμα της ελληνικής ιστιοπλοΐας σε επίπεδο Εθνικών Ομάδων με τις περισσότερες συμμετοχές ανά τον κόσμο. Υπεύθυνος για τη σωστή προετοιμασία των δύο ιστιοπλόων είναι ο προπονητής τους Γεράσιμος Ωρολογάς.Και οι δύο αθλητές ασχολούνται με την ιστιοπλοΐα από πολύ μικρή ηλικία, ενώ έχουν στα βιογραφικά τους πολλές διακρίσεις.

Δείτε επίσης:

ΘΡΙΛΕΡ: Βρέθηκε κομμένο πόδι στο Ρίο – Δύσκολες συνθήκες για δύο Έλληνες αθλητές

Ιστιοπλοΐα: Γιατί αναβλήθηκε η medal race των Μάντη-Καγιαλή; Μεγάλη ΑΓΩΝΙΑ