ΘΡΙΛΕΡ: Βρέθηκε κομμένο πόδι στο Ρίο – Δύσκολες συνθήκες για δύο Έλληνες αθλητές

Συνηθισμένοι στο θέαμα οι Βραζιλιάνοι-Ένα τατουάζ ίσως λύσει το μυστήριο

ΘΡΙΛΕΡ: Βρέθηκε κομμένο πόδι στο Ρίο – Δύσκολες συνθήκες για δύο Έλληνες αθλητές

​Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν στο Ρίο! Οι αρχές της Βραζιλίας βρήκαν ακόμη ένα ανθρώπινο μέλος σε θαλάσσιο χώρo, όπου γίνονται αγώνες.

Πιο συγκεκριμένα, η αστυνομία βρήκε και περισυνέλεξε ένα... πόδι στην παραλία Γκουαναμπάρα, η οποία βρίσκεται κοντά στο σημείο όπου διεξάγονται οι αγώνες ιστιοπλοΐας.

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζουν οι Βραζιλιάνοι, μάλλον πρόκειται για ένα ακόμα θύμα της εγκληματικότητας στο Ρίο.

Το ανθρώπινο μέλος εκτιμάται ότι ανήκει σε άνδρα, ενώ το μόνο στοιχείο που υπάρχει για την ταυτότητα του είναι ένα τατουάζ, γεγονός που καθιστά σχεδόν απίθανο το ενδεχόμενο να βρεθεί σε ποιον ανήκει.

«Το πόδι πάρθηκε για εξέταση. Τα δείγματα λαμβάνονται σε περίπτωση που κάποιος καταγγείλει την απώλεια ενός ανθρώπου. Είναι συχνό φαινόμενο να βρίσκουμε ανθρώπινα μέλη ή ολόκληρα πτώματα στην παραλία της Γκουαναμπάρα. Πιθανότατα το συγκεκριμένο μέλος ανθρώπινου σώματος ανήκει σε κάποιο θύμα του κυκλώματος ναρκωτικών και το πτώμα του πετάχτηκε μέσα σε κάποιο από τα ποτάμια που εκβάλουν στην παραλία», ανέφερε μεταξύ άλλων εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Όλα αυτά ενώ στο Ρίο υπάρχουν περίπου 85.000 αστυνομικοί και άνδρες των σωμάτων ασφαλείας για την προστασία όλων όσοι συμμετέχουν στους Αγώνες.

Όπως μεταδώσαμε παλιότερα στο star.gr, περιβαλλοντολόγοι και επιστήμονες είχαν προειδοποιήσει ότι οι αθλητές κινδυνεύουν από σοβαρές ασθένειες, εξαιτίας του μολυσμένου νερού. Από τη μεριά τους οι διοργανωτές έλεγαν ότι έχουν κάνει προσπάθεια να καθαρίσουν τα νερά, ζητώντας από τους αθλητές να «κρατήσουν τα στόματά τους κλειστά».

Yπενθυμίζουμε ότι οι... Έλληνες ιστιοπλόοι Παναγιώτης Μάντης και Παύλος Καγιαλής έχουν εξασφαλίσει ένα μετάλλιο, αλλά θα προσπαθήσουν για κάτι καλύτερο την Πέμπτη κοντά σε αυτά τα νερά! Υπάρχει ωστόσο περίπτωση οι Έλληνες αθλητές να πανηγυρίσουν το ασημένιο μετάλλιο, χωρίς το ελληνικό πλήρωμα να αγωνιστεί καν! Αυτό θα συμβεί στην περίπτωση που δεν διεξαχθεί η medal race, λόγω άπνοιας, όπως έγινε την Τετάρτη.

Δείτε επίσης:

Ιστιοπλοΐα: Γιατί αναβλήθηκε η medal race των Μάντη-Καγιαλή; Μεγάλη ΑΓΩΝΙΑ

Ολυμπιακοί Αγώνες: Το πρόγραμμα των Ελλήνων αθλητών – Φυσάει αέρας… μεταλλίου

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top