Flashback: Όταν ο Γιαννιώτης ήταν... πιτσιρίκι και έκανε όνειρα για μετάλλια! ΒΙΝΤΕΟ

Ο αθλητής άνοιξε την καρδιά του – Συγγενείς του μίλησαν στο Star

Ο Σπύρος Γιαννιώτης, ο αθλητής που έκανε τους Έλληνες να πανηγυρίσουν με την συγκλονιστική προσπάθεια του στην μαραθώνια κολύμβηση (10 χλμ. ανοικτής θάλασσας) στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, όπου κατέκτησε το αργυρό μετάλλιο, μίλησε για τα πρώτα συναισθήματα, αλλά και τις δυσκολίες που αντιμετώπισε μέσα και έξω από το νερό.

«Όλοι οι αθλητές περνάμε δυσκολίες. Η χώρα περνάει δυσκολίες μεγάλες και εμείς προσπαθούμε να τσιμπήσουμε ότι μ��ορούμε. Αυτό είπα και στον εαυτό μου στα τελευταία δευτερόλεπτα της κούρσας: “Σπύρο θα τερματίσεις με ότι έχεις”», είπε ο μεγάλος αθλητής.

Όπως μεταδώσαμε και νωρίτερα στο star.gr, η ελληνική αποστολή τον υποδέχτηκε με σημαίες και συνθήματα έξω από το ολυμπιακό χωριό, ενώ και στα social media ένα μεγάλο "πάρτι" στήθηκε για τον έλληνα ολυμπιονίκη.

Ο άνθρωπος που του έμαθε τα μυστικά του αθλήματος, Κώστας Τόμπρος μίλησε στο Star για τον 8χρονο πιτσιρικά που είχε φέρει η μητέρα του, πριν από 28 χρόνια στην Κέρκυρα. Τότε που κολυμπούσε σε πισίνες ξενοδοχείων!

Την ίδια στιγμή, ο αδελφός του Σπύρου Γιαννιώτη, Μπεν, τον περιμένει να επιστρέψει στην Ελλάδα... να τον αγκαλιάσει να του ευχηθεί και να του πει ένα μεγάλο ευχαριστώ! «Είναι λίγο νωρίς να συνειδητοποιήσουμε τι ακριβώς έχει γίνει. Η γυναίκα του, μου είπε ότι "είναι πολύ συγκινημένος και ευτυχισμένος. Ήταν το όνειρο του, που έγινε πραγματικότητα"», είπε χαρακτηριστικά.

Ήρεμος, εσωστρεφής, συγκρατημένος που δύσκολα χαμογελάει ο Σπύρος Γιαννιώτης κατέκτησε μια θέση στο πάνθεον των Ελλήνων αθλητών, αλλά και των κορυφαίων αθλητών στην ιστορία των Ολυμπιακών Αγώνων.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ κούρσα από τον Σπύρο Γιαννιώτη! Έχασε για ΧΙΛΙΟΣΤΑ του δευτερολέπτου το χρυσό

Πετρούνιας:Έτοιμος για διακοπές και γάμο;Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών έχει 1 και για την καλή του

Επίδειξη ήθους από Γιαννιώτη: Μπλόκαρε την ένσταση για να του δοθεί το χρυσό!

Η υποδοχή του Γιαννιώτη στο Ολυμπιακό Χωριό: Σε παρακαλούμε, μη σταματήσεις! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top