Πετρούνιας:Έτοιμος για διακοπές και γάμο;Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών έχει 1 και για την καλή του

Ευτυχισμένος, ερωτευμένος και με γούρια φορτωμένος o χρυσός Ολυμπιονίκης!

​Ο Λευτέρης Πετρούνιας θα είναι ο σημαιοφόρος της ελληνικής αποστολής στο Ρίο μετά το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους.

Ο σπουδαίος αθλητής από το Ολυμπιακό χωριό μίλησε συγκινημένος για την κατάκτηση του μεταλλίου και εξήγησε τι σημαίνει το σλόγκαν: «ν��ι ρε φίλε, ναι ρε Ελλάδα» που είπε λίγο μετά την απονομή.

«Ξεκίνησε από κάποιον αγώνα αυτή η ατάκα και έγινε... σλόγκαν! Πολύ χαίρομαι που κόλλησα και το “ναι ρε Ελλάδα” , γιατί το “ναι ρε φίλε" αφορά εμένα και το “ναι ρε Ελλάδα” το αποτέλεσμα που ήρθε», είπε χαρακτηριστικά.

«Αυτή η επιτυχία με έχει ανεβάσει στα ουράνια, είμαι πολύ ευτυχισμένος. Με το πέρασμα των ημερών θα καταλάβω τι σημαίνει όλο αυτό», είπε μεταξύ άλλων ο άρχοντας των κρίκων από το Ρίο, όπου συνεχίζει να πανηγυρίζει το μεγάλο του θρίαμβο μαζί με τη μητέρα του και τη σύντροφο του Βασιλική Μιλλούση.

«Χαίρομαι που αυτό το πράγμα χαροποιεί τους Έλληνες! Δεν πρόκειται να γκρινιάξω καθόλου για τον επόμενο καιρό και όπως έλεγε ο γιατρός μου "και σε αντίσκηνο την δουλειά μας θα την κάνουμε"», πρόσθεσε.

Τη δουλειά τους όμως φαίνεται ότι έκαναν και τα... γούρια του χρυσού Ολυμπιονίκη. «Έχω αρκετά γούρια! Πρώτο... πρώτο είναι το κομποσκοίνι μου,κάνω το σταυρό μου, το φυλάω! Κάνω δηλαδή το δικό μου τελετουργικό πριν ανέβω», εξήγησε.

Απαλλαγμένος από το άγχος του αγώνα ο χρυσός Ολυμπιονίκης μέχρι την τελετή λήξης την ερχόμενη Κυριακή θα μείνει στο Ρίο. Μέχρι τότε θα γνωρίσει τις ομορφιές της πόλης παρέα με την κοπέλα του την Βασιλική Μιλλούση, η οποία αγωνίζεται στην ενόργανη στους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι δυο αθλητές είναι αυτοκόλλητοι και δεν αποκλείεται να.... επισημοποιήσουν και τη σχέση τους. Στις συνεντεύξεις της, η σύντροφος του Λευτέρη Πετρούνια στάζει μέλι.

Για λίγες ήμερες ο Λευτέρης Πετρούνιας αποφάσισε να κλείσει τα τηλέφωνα του για να χαρεί τη μεγάλη του νίκη.Μόνο μέσω της σελίδας του στο facebook έγραψε ένα "μεγάλο ευχαριστώ".

Ο χρυσός Ολυμπιονίκης μόλις επιστρέψει στην Ελλάδα θα ετοιμάσει βαλίτσες για... διακοπές! Αυτό είναι το δώρο που θα κάνει στον εαυτό του μετά από μήνες σκληρής δουλειάς.

ΒΙΝΤΕΟ STAR

Δείτε επίσης:

Τα ξένα ΜΜΕ αποθεώνουν τον Λευτέρη Πετρούνια:«Ο άρχοντας των δαχτυλιδιών»

Ο άγνωστος Πετρούνιας: Τα 3 χρόνια που σταμάτησε την ενόργανη και η αγάπη για το παρκούρ

Ηρωική υποδοχή στο Ολυμπιακό Χωριό για τον Πετρούνια! Τον αποθέωσαν και έγινε χαμός

Βασιλική Μιλλούση: Αυτή είναι η σύντροφος που έχει «κλέψει» την καρδιά του Λευτέρη Πετρούνια

Συγκινημένη η μητέρα του Πετρούνια εξομολογείται:«Η καρδιά μου είχε φύγει από τη θέση της»

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top