Προκρίθηκε στα ημιτελικά της Πέμπτης ο Τσάκωνας – Περπατώντας πέρασε ο Μπολτ!

Ο Έλληνας σπρίντερ έκανε την καλύτερη φετινή του επίδοση με 20.31

Τη μεγάλη μάχη για την παρουσία του στον τελικό των 200μ. θα δώσει ο Λυκούργος Τσάκωνας την Πέμπτη.

Ο Έλληνας σπρίντερ προκρίθηκε με 20.31 (η καλύτερη φετινή του επίδοση) στην 24άδα του αθλήματος. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο ολυμπιονίκης Τζάστιν Γκάτλιν διήνυσε την απόσταση σε 20.42!

Την κορυφαία επίδοση είχε ο τρίτος ολυμπιονίκης στα 100μ. ο Καναδός Ντε Γκράσε με 20.09, ενώ ο Γιουσέιν Μπολτ πέρασε με 20.28 χωρίς να πιέσει τον εαυτό του. Υπενθυμίζεται ότι ο ταχύτερος άνθρωπος του πλανήτη έχει βάλει στόχο να ρίξει το ρεκόρ κάτω από 19 δευτερόλεπτα στα 200 μέτρα…

Πέρασε ο Βολικάκης - Εκτός ημιτελικού η Πεσιρίδου στα 100μ. εμπόδια

Ο Χρήστος Βολικάκης μέσω των ρεπεσάζ πέρασε στον δεύτερο γύρο του κεϊρίν στην ποδηλασία πίστας.

Ο Έλληνας παγκόσμιος πρωταθλητής τερμάτισε σε 10.091 και πήρε το εισιτήριο στον δεύτερο γύρο του κεϊρίν, εκεί θα βρει απέναντι του τον Mαλαισιανό Αζιζουλχασνί Αγουάνγκ με 10.399, ο οποίος πήρε την πρωτιά στην πρώτη σειρά των ρεπεσάζ.

Εξάλλου, η Ελισάβετ Πεσιρίδου δεν κατάφερε να προκριθεί στους ημιτελικούς των 100 μέτρων με εμπόδια, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο.

Η Ελληνίδα σπρίντερ κατετάγη έβδομη στην τρίτη προκριματική σειρά με επίδοση 13.10 και 33η στο σύνολο, μένοντας εκτός των 24 αθλητριών που πήραν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς.