Λευτέρης Πετρούνιας: Η αδυναμία στον πατέρα του-Ο θάνατός του τον σημάδεψε για πάντα!

Ήταν το μετάλλιο που ήθελε περισσότερο από όλα

Λευτέρης Πετρούνιας: Η αδυναμία στον πατέρα του-Ο θάνατός του τον σημάδεψε για πάντα!
Το δεύτερ�� χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο πανηγυρίζει η Ελλάδα, καθώς ο Λευτέρης Πετρούνιας με την εντυπωσιακή του εμφάνιση στους κρίκους ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου, κάνοντας όλο το στάδιο να γιορτάζει σε ελληνικούς ρυθμούς.

Ο σπουδαίος Πρωταθλητής επιβεβαίωσε τα προγνωστικά, απέδειξε ότι είναι ο καλύτερος στον κόσμο και κέρδισε το χρυσό μετάλλιο στους κρίκους, Ήταν το μετάλλιο που ήθελε περισσότερο από όλα, το μετάλλιο που δεν είχε κατακτήσει. Γι’ αυτό άλλωστε έκανε και τατουάζ με τους ολυμπιακούς κύκλους.

Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι η ζωή του Λευτέρη Πετρούνια άλλαξε στις 7 Σεπτεμβρίου του 2015. Τότε έχασε τον αγαπημένο του πατέρα και δήλωσε πως από εδώ και πέρα ότι και να κάνει στην καριέρα του θα το αφιερώνει σε εκείνον.

Το πρώτο μετάλλιο και φυσικά χρυσό ήρθε μερικές ημέρες αργότερα. Για την ακρίβεια στις 27 Σεπτεμβρίου κατέκτησε το χρυσό στο Γκράν Πρι του Σομπατέλι με 16.200 βαθμούς που αποτελεί και την κορυφαία επίδοση της καριέρας του.

Σήμερα, ο 26χρονος αθλητής στις πρώτες δηλώσεις που έκανε μετά την σπουδαία του εμφάνιση αναφέρθηκε στον πατέρα του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως του το αφιερώνει!

Ο πατέρας του θα είναι υπερήφανος για εκείνον... Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top