ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ο Μπολτ! Κατέκτησε το χρυσό στα 100μ. με χρόνο 9.81

Ξεκίνησε άσχημα, αλλά κατάφερε να κερδίσει το χαμένο έδαφος

ΕΓΡΑΨΕ ΠΑΛΙ ο Μπολτ! Κατέκτησε το χρυσό στα 100μ. με χρόνο 9.81

​Ο Γιουσέιν Μπολτ απέδειξε για μια ακόμα φορά το πόσο μεγάλος αθλητής είναι, κατακτώντας ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο αυτή τη φορά στην κούρσα των 100 μέτρων.

Κάνοντας χρόνο 9.81, ο Τζαμαϊκανός star κατέκτησε το τρίτο του χρυσό μετάλλιο στους φετινούς Ολυμπιακούς Αγώνες και το έβδομο συνολικά από το 2008 στο Πεκίνο.

Πάντως στην αρχή ο Μπολτ μας έκοψε το αίμα, αφού ξεκίνησε άσχημα και είδε τον Τζάστιν Γκάτλιν να τον αφήνει πίσω του.

ABOLTOLYMPICS1_528_355.jpg

Όμως ο Τζαμαϊκανός δεν χάνει την ψυχραιμία του με κάτι τέτοια. Γύρισε το κεφάλι του, είδε τον Γκάτλιν να τον προσπερνά, του χαμογέλασε και ανέβασε αμέσως ταχύτητα με αποτέλεσμα να περάσει μπροστά στα τελευταία 50 μέτρα και με άνεση να πανηγυρίσει ένα ακόμα χρυσό μετάλλιο.

«Μπήκα στο γήπεδο και τα πόδια μου έτρεμαν. Ηρέμησα μόνο όταν με χειροκρότησε ο κόσμος. Να κάνετε υπομονή, θα κατακτήσω ακόμη δύο μετάλ��ια. Κάποιος είπε ότι μπορώ να γίνω αθάνατος. Θα τα κατακτήσω και θα το πω και εγώ μετά. Θα είμαι αθάνατος», είπε μετά την εντυπωσιακή κούρσα ο Μπολτ.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι αυτοί είναι οι τελευταίοι Ολυμπιακοί της καριέρας του και γι’ αυτό άλλωστε μετά το τέλος της κούρσας έβγαλε και τα χρυσά του παπούτσια με τα οποία κέρδισε την κούρσα.

XRUSA2.jpg

«Αυτοί θα είναι οι τελευταίοι μου Ολυμπιακοί Αγώνες, έτσι έβγαλα τα παπούτσια μου. Θέλω να τα κρατήσω. Αλλά δεν θα φύγω εντελώς. Έχω κερδίσει ό,τι μπορούσα και ήθελα να κερδίσω», είπε.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top