Τα πειράγματα της Άννας Κορακάκη με τον πατέρα της-“Σκοτωνόμαστε στην προπόνηση και στο σπίτι"

Δηλώσεις μετά το χρυσό μετάλλιο

Τα πειράγματα της Άννας Κορακάκη με τον πατέρα της-“Σκοτωνόμαστε στην προπόνηση και στο σπίτι"

​Διάθεση για χιούμορ είχε η Άννα Κορακάκη με τον πατέρα της μετά την απονομή του χρυσού μεταλλίου στην Ελληνίδα αθλήτρια, παρά την κούρασή τους!

Στην αρχή σημείωσε η χρυσή Άννα: “Ζορίστηκα όταν έγινε το 6-6. Προσπάθησα να μην κάνω λάθος και τα κατάφερα. Δεν έχεις περιθώριο να επηρεαστείς, να πέσεις ψυχολογικά αν πάει κάτι στραβά!”

Έπειτα ο μπαμπάς της και προπονητής της, Τάσος Κορακάκης παραδέχθηκε στην κάμερα της ΕΡΤ, γελώντας: “Σκοτωνόμαστε στην προπόνηση και στο σπίτι συνεχίζονται οι καυγάδες. Την έδιωξα πολλές φορές από την προπόνηση και έφευγε και μόνη της”.

Η Άννα πρόσθεσε: “Δεν μπορούσα να συνεχίσω με τόσα νεύρα και παραπονιόμουν στη μητέρα μου ότι με μάλωνε”. Η Άννα επίσης παραδέχθηκε πως ήθελε να έχει την δική της τεχνική και όχι εκείνη του πατέρα της, όμως τελικά αποφάσισε να τον υπακούσει.

Εκτός από τον μπαμπά, η μαμά μάλωνε και την Άννα.Εκτός από φωνές στο σκοπευτήριο, άκουγα και φωνές στο σπίτι για την ακαταστασία. Δεν είχα χρόνο για κάτι άλλο, πέρα από τη σκοποβολή”.

Ο Τάσος Κορακάκης έχει κι έναν γιο που ασχολείται με την σκοποβολή: “Είναι καλύτερος από την Άννα και έχει λιγότερα νεύρα αλλά δεν έχει το ίδιο σθένος!”

Όσο μιλούσε η Άννα στην ΕΡΤ, στο πλάνο μπήκε ο Ηλίας Ηλιάδης που αγωνίζεται σήμερα στο τζούντο και είπε: “Η Άννα είναι θρύλος! Μας έδωσε ενέργεια και πίστη για τον αγώνα μας”.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top