Ιστιοπλοΐα: Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Κοκκαλάνη-Τερμάτισε 3ος μετά από τρεις ιστιοδρομίες

Καλή εμφάνιση και από την Σκαρλάτου

Ιστιοπλοΐα: Εξαιρετικό ξεκίνημα για τον Κοκκαλάνη-Τερμάτισε 3ος μετά από τρεις ιστιοδρομίες
Το υγρό στοιχείο είχε την τιμητική του κατά την 3η ημέρα των ελληνικών προσπαθειών στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο, καθώς ιστιοπλοΐα, κωπηλασία και υδατοσφαίριση κράτησαν «ζωντανό» το όνειρο της Ελλάδας για διάκριση στα συγκεκριμένα αθλήματα.

Συγκεκριμένα, στην πρεμιέρα της ιστιοπλοΐας στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Βύρων Κοκκαλάνης άρχισε εντυπωσιακά τις προσπάθειές του, με τον Έλληνα ιστιοπλόο να τερματίζει 2ος τόσο στην 1η όσο και στην 2η ιστιοδρομία των RS:X. Όμως έμεινε 6ος στην 3η ιστιοδρομία και έτσι βρίσκεται στην 3η θέση της γενικής κατάταξης με 10 β.π.
203303.jpg



Καλή εμφάνιση και από την Σκαρλάτου

Την ίδια στιγμή, η Αγγελική Σκαρλάτου τερμάτισε 16η στην 1η ιστιοδρομία, 17η στην 2η ιστιοδρομία και «ανέβηκε» 7η στην 3η ιστιοδρομία. Έτσι, η Ελληνίδα ιστιοπλόος βρίσκεται στην 12η θέση της γενικής κατάταξης με 40 β.π.

Άσχημο ξεκίνημα για τον Κύπριο Κοντίδη στα Laser

Μακριά από τον καλό του εαυτό έμεινε ο Παύλος Κοντίδης στο ξεκίνημα της προσπάθειάς του στα Laser. Ο Κύπριος ιστιπλόος, ο οπίος πριν από τέσσερα χρόνια στο Λονδίνο έγινε ο πρώτος Κύπριος στην ιστορία που κατέκτησε μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες (αργυρό), ήταν σήμερα 7ος στην 1η ιστιοδρομία και 31ος στην 2η. Έτσι, βρίσκεται στην 19η θέση της γενικής κατάταξης με 38 β.π. (αν και στη συνέχεια το πιθανότερο είναι ότι θα διαγράψει αυτή την 2η κούρσα).

Στη γενική προηγείται ο Κοράτης Τόντσι Στιπάνοβιτς με 6 β.π., δεύτερος είναι ο Αργεντινός Χούλιο Αλσογκαράι επίσης με 6 β.π. και τρίτος ο Ρώσος Σεργκέι Κομισάροφ με 11 β.π.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top