Σπάει πάλι τα ρεκόρ ο Φελπς: Κατέκτησε το 19ο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες

Ενώ έγραφε ιστορία, ο τριών μηνών γιος του κοιμόταν στις κερκίδες-ΦΩΤΟ

Σπάει πάλι τα ρεκόρ ο Φελπς: Κατέκτησε το 19ο χρυσό μετάλλιο σε Ολυμπιακούς Αγώνες

​Τους τρέλανε πάλι όλους ο Μάικλ Φελπς, ο οποίος κατέκτησε το… 19ο χρυσό του μετάλλιο σε Ολυμπιακούς αγώνες, δίνοντας την πρωτιά στις ΗΠΑ με την ομάδα των 4Χ100.

Ο ζωντανός θρύλος και κορυφαίος αθλητής της κολύμβησης, κατάφερε να «σπάσει» όλα τα χρονόμετρα, αφού έπεσε δεύτερος στην πισίνα και ουσιαστικά «έφτιαξε» απόσταση από τους άλλους διεκδικητές της πρωτιάς), Νέιθαν Άντριαν, Κέιλεμπ Ντρέσελ και Ράιαν Χελντ που τερμάτισαν σε 3:09.92.

Ο κορυφαίος Αμερι��ανός κολυμβητής στην ιστορία (συμμετέχει για πέμπτη φορά στο κορυφαίο αθλητικό γεγονός) πανηγύρισε το 19ο(!) χρυσό και 23ο συνολικά μετάλλιο στην καριέρα του.

061706.jpg
Και φανταστείτε πως είναι ακόμα η αρχή στο Ρίο για τον Φελπς, καθώς αναμένεται να ακολουθήσουν και τα ατομικά αγωνίσματα.

Στη δεύτερη θέση έμειναν οι Γάλλοι -ήταν χρυσοί Ολυμπιονίκες το 2012- με χρόνο 3:10.53, ενώ το βάθρο συμπλήρωσε η Αυστραλία με 3:11.37.

Να σημειώσουμε, ότι ο Φελπς πανηγύρισε το 19ο χρυσό και 23ο συνολικά μετάλλιο στην καριέρα του.

Ο ΦΕΛΠΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΟ ΧΡΥΣΟ ΜΕΤΑΛΛΙΟ ΚΑΙ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ… ΚΟΙΜΟΤΑΝ:

094910.jpg
Από τις πιο τρυφερές στιγμές, ήταν και η παρουσία του τριών μηνών γιου του στην διοργάνωση, ο οποίος όση ώρα ο μπαμπάς του έδινε «μάχη» στην πισίνα, έπαιρνε έναν υπνάκο στις κερκίδες, στην αγκαλιά της μητέρας του, Νικόλ Τζόνσον.

094917.jpg
Όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, ο τριών μηνών Μπούμερ Ρόμπερτ, φορώντας ακουστικά για τη φασαρία και κουκουλωμένος με μια κουβέρτα με τα αρχικά του μπαμπά του (MP), απολάμβανε… μακάριο ύπνο.
094925.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top