''Πέταξε'' για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ- Αύριο ρίχνεται στη «μάχη» του Champions League

Με αντίπαλο τον Άγιαξ

''Πέταξε'' για Ολλανδία ο ΠΑΟΚ- Αύριο ρίχνεται στη «μάχη» του Champions League

Με την αισιοδοξία πως θα επιστρέψει σε ελληνικό έδαφος έχοντας βάλει τις βάσεις για την πρόκρισή του στην επόμενη φάση της διοργάνωσης, «πέταξε» ο ΠΑΟΚ για την Ολλανδία, ενόψει της αυριανής (21:45 ώρα Ελλάδας) αναμέτρησης του γ` προκριματικού γύρου για το Champions League, με αντίπαλο τον Άγιαξ.

Η αποστολή του «Δικεφάλου του Βορρά» αναχώρησε λίγο πριν από τις 10.00, με πτήση τσάρτερ, απο το αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης για το Άμστερνταμ, έχοντας επικεφαλής τον πρόεδρο της ΠΑΕ, Λούμπος Μίχελ.

Στην Ολλανδία, στο πλευρό του Βλάνταν Ιβιτς και των παικτών του, ενημέρωσε πως θα βρεθεί και ο ιδιοκτήτης της εταιρείας, Ιβάν Σαββίδης.
Η προετοιμασία του ΠΑΟΚ θα ολοκληρωθεί το βράδυ της Δευτέρας, με προπόνηση στην Amsterdam Arena, πριν απο την έναρξη της οποίας ο προπονητής των "ασπρόμαυρων" και ο Στέφανος Αθανασιάδης θα τοποθετηθούν σε εκπροσώπους του Τύπου.

Στη διάθεση του Βλάνταν Ίβιτς βρίσκονται οι: Γλύκος, Μπρκιτς, Μελίσσας, Λέοβατς, Κίτσιου, Μάτος, Τζαβέλλας, Μαλεζάς, Κρέσπο, Τζιόλης, Σάκχοφ, Χαρίσης, Τσίμιροτ, Μπίσεσβαρ, Πέλκας, Μυστακίδης, Ζάιρο, Κάμπος, Ροντρίγκες, Αθανασιάδης και Κουλούρης.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top