«Σφαλιάρα» στον Ολυμπιακό λίγο πριν το Champions League: Έχασε 3 - 1 από τον Ατρόμητο!

Προβληματισμός στον Πειραιά, κυρίως για την άμυνα

«Σφαλιάρα» στον Ολυμπιακό λίγο πριν το Champions League: Έχασε 3 - 1 από τον Ατρόμητο!

​Προβληματισμό, ιδίως για την άμυνα, προκάλεσε η εμφάνιση του Ολυμπιακού σε φιλικό με τον Ατρόμητο, στο οποίο ηττήθηκε με 3 – 1, μία εβδομάδα πριν την πρώτη «μάχη» στο Champions League.

Η ομάδα του Βίκτορ Σάντσεθ είχε δύο δοκάρια (Σεμπά και Ντουρμάζ), ενώ ο Ατρόμητος άνοιξε το σκορ, με τον Μπιτόλο, στο 28’.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας «απάντησαν» με ισοφάριση στο 38’, με τον Μιλιβόγεβιτς, όμως, η ομάδα του Περιστερίου είχε τον τελευταίο λόγο. Στο 73ο λεπτό, ο Λε Ταλέκ βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή και έκανε το 2 – 1, ενώ ο ίδιος, ξανά αμαρκάριστος, «έγραψε» το τελικό σκορ, στο 84΄.

Οι συνθέσεις:

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Δέλλας): Γκορμπούνοφ (46' Παπαδόπουλο), Κιβρακίδης (46' Κοντοέ), Ζησόπουλ��ς (46' Γκουγκούδη), Λαζαρίδης (46' Φυτανίδη), Μπίτολο (46' Μπαστακό), Μπαγκά (46' Κεϊτά), Μπρίτο (46' Κατράνη), Ούμπιδες (46' Λημνιός), Ματέι (46' Στόιτσεφ), Γροντής (46' Ντιγκινί), Παπαδόπουλος (46' Λε Ταλέκ)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Σάντσεθ): Καπίνο (46' Λεάλι), Φιγκέιρας, Μποτία, Σιόβας, Ντε λα Μπέγια (46΄ Μαζουάκου), Μανιάτης (46΄ Ζντιέλαρ), Μιλιβόγεβιτς (74΄ Καμπιάσο), Μπουχαλάκης (63΄ Κασάμι), Ντουρμάζ (46΄ Φορτούνης), Σεμπά (63΄ Πάρντο), Ιντέγε

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top