Στη Νορβηγία για το Europa League ο ΠΑΣ με το 3 - 0 στη βαλίτσα!

Την Πέμπτη η ρεβάνς με την Οντ

Έχοντας στις αποσκευές του τη νίκη με 3 - 0 στον πρώτο αγώνα, αναχώρησε, το πρωί της Τρίτης, ο ΠΑΣ Γιάννινα για τη Νορβηγία, όπου την Πέμπτη θα γίνει η ρεβάνς με την Οντ Γκρένλαντ για τη Β’ προκριματική φάση του Europa League.

Ο Γιάννης Πετράκης, που δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, πήρε μαζί του όλους τους ποδοσφαιριστές που έχουν δηλωθεί στη λίστα της UEFA και, συγκεκριμένα, τους Πασχαλάκη, Κολιοφούκα, Μιχαήλ, Καρανίκα, Ναδάλες, Μπέριο, Σκόνδρα, Κούτρη, Τζημόπουλο, Λίλα, Δώνη, Κοζορώνη, Νικολιά, Γαρουφαλιά, Ακόστα, Γιάκο, Φεφρελή, Κόντε και Μαμπουλού.

Από το αεροδρόμιο του Όσλο, η ομάδα θα μεταβεί οδικώς μέχρι το Σκιέν και, αφού ξεκουραστεί, θα κάνει την πρώτη της προπόνηση. Μάλιστα, επειδή το γήπεδο της Οντ έχει συνθετικό χλοοτάπητα, ο τεχνικός του ΠΑΣ, έχει προγραμματίσει προπόνηση και την Τετάρτη, προκειμένου οι παίκτες του να συνηθίσουν.

«Πάντα προσεγγίζουμε τα πράγματα με ρεαλισμό. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διαφυλάξουμε αυτό που έχουμε και αυτό θα προσπαθήσουμε ��α κάνουμε. Πιστεύω ότι όσο θα είμαστε στο μηδέν στην άμυνα, θα δημιουργηθούν και προϋποθέσεις για να πετύχουμε και κάποιο γκολ», ανέφερε ο Γιάννης Πετράκης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΑΣ… θρίαμβο στον πρώτο αγώνα του Europa League: 3 - 0 την Οντ!