Το μήνυμα μίσους εξοργισμένου οπαδού στον Ντουράντ:«Δεν σου δώσαμε ένα σετ @ρχ@δι@»

Ακραίες αντιδράσεις για την απόφαση του 27χρονου φόργουορντ να φύγει από τους Θάντερ

Το μήνυμα μίσους εξοργισμένου οπαδού στον Ντουράντ:«Δεν σου δώσαμε ένα σετ @ρχ@δι@»
Οι οπαδοί των Θάντερ δεν έχουν δει με καθόλου καλό μάτι την απόφαση του Κέβιν Ντουράντ να τους εγκαταλείψει για τους Γουόριορς.

Μάλιστα, ένας εξ αυτών ξεπέρασε τα όριά του και αποφάσισε να πάει έξω από το σπίτι του 27χρονου φόργουορντ στην Οκλαχόμα.

Στη συνέχεια άφησε στο κατώφλι τις φανέλες του γράφοντας: «Πωλείται από δειλό» στην πινακίδα για την πώληση της οικίας του και ξεστόμισε λόγια μίσους σε βάρος του.

«Σήμερα είναι μια λυπηρή μέρα για την πόλη μας, για έναν αθλητή που αγάπησε και εκτίμησε όσο κανέναν άλλο. Τον καλωσορίσαμε εδώ και του δώσαμε την ιδιωτικότητα που δεν θα μπορούσε να ζητήσει κανένας άλλος σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Του δώσαμε μια ομάδα και παίκτες που κανένας άλλος παίκτης του δικού του διαμετρήματος δεν θα είχε ποτέ. Αυτή η ομάδα σού πρόσφερε τα πάντα. Το μόνο που δεν μπορούσαμε να σου δώσουμε ήταν η καρδιά πρωταθλητή και ένα σετ αρχ@@@. Γι’ αυτό έφυγες KD, σου λέμε αντίο και δεν καίμε τις φανέλες σου, αλλά τις αφήνουμε στο κατώφλι σου. Ήσουν στο 3-1 στη σειρά (σ.σ. με τους Γουόριορς) και θα μπορούσες να έχεις πάρει την πρόκριση, αλλά πνίγηκες. Δεν έχεις καρδιά πρωταθλητή. Αντίο KD», ανέφερε ο αγανακτισμένος.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top