Χρειάστηκε πολιτική παρέμβαση για να προπονείται η Εθνική Ομάδα Πόλο σε καθαρές πισίνες

Βουτιές σε...βούρκο!

Χρειάστηκε πολιτική παρέμβαση για να προπονείται η Εθνική Ομάδα Πόλο σε καθαρές πισίνες

Επιτέλους μετά από καιρό όπου η Εθνική Ομάδα Πόλο έκανε προπόνηση σε έναν βούρκο σύμφωνα με παίκτες και προπονητή και μάλιστα στην τελική ευθεία πριν τους Ολυμπιακούς αγώνες, το ζήτημα της πισίνας λύθηκε με παρέμβαση του υφυπουργού Αθλητισμού, Σταύρου Κοντονή.

Και όλα αυτά, μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε η Εθνική ανδρών στο World League της Κίνας.

Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας Πόλο, κ. Βλάχος μιλώντας στην κάμερα του Star δήλωσε: «Τώρα έτυχε να έρθουμε μετά από μια επιτυχία, να βρούμε μπροστά μας κάτι που δεν είναι ό,τι καλύτερο για μια εθνική ομάδα. Ισχύει ότι οι συνθήκες για να κάνει προπόνηση η εθνική ομάδα δεν είναι οι κατάλληλες…Αν το νερό ήταν βρώμικο, ή αν το χημείο έκανε έρευνα…, δεν θέλω να μπω σε θέματα γραφειοκρατίας».

Η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή προχώρησε στην δημοσίευση των προσφάτων ελέγχων ποιότητας νερού της πισίνας. Έτσι τον Μάιο και το�� Ιούνιο που έγιναν δειγματοληπτικοί έλεγχοι από το γενικό Χημείο του Κράτους, διαπιστώθηκε ότι το νερό είναι καθαρό.

Η Εθνική ομάδα του Πόλο βρήκε στέγη και μέχρι την αναχώρησή της για τους Ολυμπιακούς αγώνες του Ρίο θα προπονείται στην πισίνα του Αγίου Κοσμά.

Ένα μήνα πριν τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και μετά την αναστάτωση που προκλήθηκε, οι διεθνείς μας αφοσιώνονται στον στόχο που δεν είναι άλλος από την κατάκτηση ενός Ολυμπιακού μεταλλίου.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top