Όλη η Αργεντινή παρακαλάει τον «Λίο» να μην αποχωρήσει από την Εθνική

Το άλλο πρόσωπο του Κριστιάνο Ρονάλντο

Όλη η Αργεντινή παρακαλάει τον «Λίο» να μην αποχωρήσει από την Εθνική
Τα δάκρυα του Λιονέλ Μέσι έγινα δάκρυα ενός ολόκληρου έθνους. Η είδηση για την αποχώρηση του «Λίο» από την Εθνική Αργεντινής κινητοποίησε ολόκληρο το αργεντίνικο έθνος.

Οι Αργεντίνοι στέκονται δίπλα στον Μέσι παρά την απογοήτευση από το χαμένο πέναλτι στον τελικ�� και την απώλεια του Copa America.

Τη φωνή του με τους απλούς φιλάθλους ενώνει και ο μεγάλος Ντιέγκο Μαραντόνα: «Ο Μέσι πρέπει να συνεχίσει στην εθνική. Έχει πολλά να δώσει ακόμη και η ομάδα μας μπορεί να πάει στο Μουντιάλ της Ρωσίας με βλέψεις για την κατάκτηση του τίτλου", θα δηλώσει ο θρύλος του ποδοσφαίρου της Αργεντινής σε μια προσπάθεια να μεταπειστεί ο άσος της Μπαρτσελόνα.

Το άλλο πρόσωπο του Κριστιάνο

Την ίδια ώρα ο άσπονδος φίλος του Μέσι, ο Κριστιάνο Ρονάλντο ζει το όνειρο της διάκρισης στο Euro. Ο Κριστιάνο που έχει δεχθεί σκληρή κριτική για την παρουσία στα γήπεδα της Γαλλίας στο ματς με την κροατία έδειξε ένα άλλο πρόσωπο.

Mε τη λήξη του ματς έτρεξε να παρηγορήσει τον συμπαίκτη του στη Ρεάλ Μαδρίτης Λούκα Μόντριτς.

Ο Κριστιάνο άφησε τους πανηγυρισμούς για τη πρόκριση και έτρεξε να αγκαλιάσει τον Κροάτη που έκλαιγε για τον αποκλεισμό της ομάδας του από τη συνέχεια του Euro.

Διαβάστε επίσης:


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top