Ποδοσφαιρικό Brexit! H Ισλανδία με 2-1 πέταξε εκτός Euro την Αγγλία

Οι κύριοι του ''πάγου'' στον προημιτελικό θα αντιμετωπίσουν την Γαλλία -Πρώτη Ανάρτηση:27/06/2016 21:51

Ποδοσφαιρικό Brexit! H Ισλανδία με 2-1 πέταξε εκτός Euro την Αγγλία

Η Ισλανδία κατάφερε με σκορ 2-1 να ανατρέψει τις... δημοσκοπήσεις που ήταν υπέρ της Αγγλίας και να κάνει όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη να παραμιλάει!

Τα «τρία λιοντάρια» παρά την πίεσή τους δεν μπόρεσαν να κάνουν κάποια φάση κι έμειναν εκτός Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος, με τους Ισλανδούς να πανηγυρίζουν μία επική πρόκριση.


Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς. Μόλις στο 4' ο Στέρλινγκ ανατράπηκε από τον Χάλντορσον μέσα στην περιοχή και ο Σκομίνα έδειξε το σημείο του πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ρούνι και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, κάνοντας το 1-0.

Όσοι πίστεψαν ότι η Αγγλία που ήταν το φαβορί και προηγήθηκε πολύ νωρίς θα είχε ένα εύκολο βράδυ διαψεύστηκαν πανηγυρικά.

Μόλις δύο λεπτά αργότερα, ύστερα από πλάγιο, ο Αρνασον έπιασε την κεφαλιά και ο Ρ. Σίγκουρντσον με προβολή έφερε το παιχνίδι στα ίσα (1-1).

Οι Ισλανδοί, όμως, δεν το έβαλαν κάτω κι έφεραν το παιχνίδι «τούμπα» στο 18' (2-1) ο Σίγκτορσον έκανε το σουτ και έδωσε προβάδισμα στην ομάδα του.

Στους «8» λοιπόν οι Ισλανδοί, που έγραψαν ιστορία, θα τεθούν αντιμέτωποι με τους «οικοδεσπότες» Γάλλους.


Cl-tyw_WAAAvYxP.jpg

ισλλλα.jpg
Η ταυτότητα του αγώνα:
Διαιτητής: Σκομίνα (Σλοβενία)
Κάρτες: Στάριτζ - Γ. Σίγκουρντσον, Γκούναρσον

Οι συνθέσεις:

Αγγλία (Ρόι Χότζσον): Χαρτ, Γουόκερ, Ρόουζ, Κέιχιλ, Σμόλινγκ, Στέρλινγκ (60' Βάρντι), Κέιν, Ρούνι (86' Ράσφορντ), Στάριτζ, Ντάιερ (46' Γουίλσιρ), Ντέλε Άλι.

Ισλανδία (Λαρς Λάγκερμπακ): Χάλντορσον, Σέβαρσον, Γ. Σίγκουρντσον, Γκούντμουντσον, Μπιάρνασον, Σίγκτορσον (77' Μπιάρνασον), Ρ. Σίγκουρντσον, Άρνασον, Μπόντβαρσον (88' Τραούστασον), Γκούναρσον, Σκούλασον.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top