Πέφτει η αυλαία στον Α' όμιλο με Γαλλία-Ελβετία και Αλβανία-Ρουμανία

Σήμερα στις 22:00 οι αγώνες

Πέφτει η αυλαία στον Α

​Γαλλία και Ελβετία αναμετρώνται σήμερα στις 22:00 στη Λιλ, για την 3η και τελευταία αγωνιστική του Α' ομίλου του EURO 2016, με τους «τρικολόρ» να έχουν ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και τους αντιπάλους τους να βρίσκονται πολύ κοντά στο εισιτήριο για τους «16» της διοργάνωσης.

Μία ισοπαλία εξυπηρετεί αμφότερους, αφού διασφαλίζει στην ομάδα του Ντιντιέ Ντεσάμπ την πρώτη θέση και στους Ελβετούς τη δεύτερη, αλλά αυτό είναι μόνο θεωρητικό.

Οι οικοδεσπότες της διοργάνωσης θα ψάξουν μία πιο πειστική εμφάνιση, μετά τις αγχωτικές νίκες επί της Ρουμανίας και της Αλβανίας και ο Ντεσάμπ είναι πολύ πιθανό να επαναφέρει στην ενδεκάδα τους Πογκμπά και Γκριζμάν.

Με απολογισμό τέσσερις βαθμούς στα δύο πρώτα ματς (νίκη 1-0 με Αλβανία, ισοπαλία 1-1 με Ρουμανία), η Ελβετία μπορεί να προκριθεί ακόμη και με ήττα, είτε ως δεύτερη (αν δεν νικήσουν οι Ρουμάνοι τους Αλβανούς), είτε ως μία από τις τέσσερις καλύτερες τρίτες των έξι ομίλων.

Από την άλλη μεριά, μία νίκη θα φέρει την ομάδα του Βλάντιμιρ Πέτκοβιτς στην κορυφή του Α΄ ομίλου και θα της... ανοίξει την όρεξη για κάτι καλύτερο στη συνέχεια της διοργάνωσης. Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Μπεχράμι, που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στο γόνατο.

Ρουμανία-Αλβανία (22:00)

Μετά από τις δύο ήττες που γνώρισε από Ελβετία και Γαλλία, παίζοντας σταθερά αμυντικά, η Αλβανία θα προσπαθήσει εναντίον της Ρουμανίας (22:00), στη Λιόν, να κατακτήσει τον πρώτο βαθμό ή βαθμούς της στην «παρθενική» παρουσία της σε τελική φάση Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top