«Κράξιμο» από Ρονάλντο σε Ισλανδούς: Πανηγύριζαν σαν να κατέκτησαν το Euro, απίστευτο!

«Έβαλαν ένα λεωφορείο στο τέρμα τους και έπαιζαν άμυνα» - Απογοητευμένος και ο Σάντος από την απώλεια βαθμών αλλά «κοιτάζουμε μπροστά»

«Κράξιμο» από Ρονάλντο σε Ισλανδούς: Πανηγύριζαν σαν να κατέκτησαν το Euro, απίστευτο!
Ειρωνικά και πικρόχολα σχόλια επεφύλασσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο για τους Ισλανδούς, οι οποίοι πανηγύρισαν έξαλλα την ισοπαλία με την Πορτογαλία.
«Έτσι όπως τους είδα να πανηγυρίζουν, νόμιζα πως κατέκτησαν το Euro, ήταν απίστευτο! Όταν δεν προσπαθούν να παίξουν μπάλα και παίζουν μόνο άμυνα, άμυνα, άμυνα, αυτό δείχνει κακή νοοτροπία. Έτσι δεν πρόκειται να καταφέρουν τίποτα στην διοργάνωση» είπε ο άσος της Ρεάλ Μαδρίτης.
Ο ίδιος είπε στη συνέχεια πως οι αντίπαλοι τους «έβαλαν ένα λεωφορείο στο τέρμα και δεν προσπά��ησαν καθόλου» και υπερασπίστηκε τις προσπάθειες της ομάδας του. «Ήταν μια τυχερή νύχτα για εκείνους. Έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς αλλά είμαστε ok» κατέληξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Απογοητευμένος εμφανίστηκε, εξάλλου, ο Φερνάντο Σάντος ο οποίος δήλωσε ότι η Πορτογαλία ήταν καλύτερη ομάδα και «έπρεπε να νικήσουμε».
«Δεν είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αλλά η Ισλανδία τα κατάφερε. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο και τα λάθη είναι ανθρώπινα. Το αποτέλεσμα δεν είναι καλό για μας, όμως ο στόχος μας παραμένει ο ίδιος και κοιτάζουμε μπροστά» κατέληξε ο τεχνικός των Πορτογάλων.
Δείτε ακόμη:
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top