Σίλβα: «Θα πάμε πολύ μακριά, είμαστε φαβορί αλλά με τα πόδια στο έδαφος»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της Πορτογαλίας απέναντι στους Ισλανδούς

Σίλβα: «Θα πάμε πολύ μακριά, είμαστε φαβορί αλλά με τα πόδια στο έδαφος»

O Mάρκο Σίλβα δεν συνηθίζει να μιλάει πολύ. Και να γράφει ακόμα λιγότερο. Μόνο όταν το θεωρεί απαραίτητο. Και απόψε είναι μία τέτοια ημέρα, μία ξεχωριστή βρ��διά. Η πρεμιέρα της Πορτογαλίας στο Euro 2016, απέναντι στους Ισλανδούς.

Αυτή την φορά έγραψε άρθο-γνώμη, για την εφημερίδα της πατρίδας του «Record», με τίτλο «ημέρα για νίκη», εγκωμιάζοντας την δουλειά του Φερνάντο Σάντος, προτρέποντας τους παίκτες να κρατήσουν τα πόδια τους στο...έδαφος και αφού ευχήθηκε καλή επιτυχία, δεν έκρυψε την πεποίθησή του, πως η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο, έχει προυπθέσεις να φτάσει πολύ μακριά στο τουρνουά, που απόψε ολοκληρώνει την πρώτη αγωνιστική στους ομίλους του.

«Πραγματικά η δουλειά που έχει κάνει ο Φερνάντο Σάντος είναι εξαιρετική. Η ομάδα δείχνει να έχει μία αρμονία, έχει καταφέρει να παρουσιάσει πραγματικά ένα σύνολο. Ολοι είναι χρήσιμοι. Φτάνει στην διοργάνωση με τις καλύτερες πορυποθέσεις. Θα είναι ένα δύσκολο ματς αυτό με την Ισλανδία και σίγουρα καθοριστικό για την συνέχεια. Ο πρώτος αγώνας πάντα είναι αποφασιστικός για την πρόκριση. Η Πορτογαλία διαθέτει κορυφαίους παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά,» έγραψε ο προπονητής του Ολυμπιακού.

«Η ομάδα πρέπει να αισθανθεί φαβορί, αλλά είναι σημαντικό την ίδια στιγμή οι παίκτες να κρατήσουν τα πόδια τους στο έδαφος. Να μην νομίσουν ότι έχουν νικήσει πριν ξεκινήσει το παιχνίδι. Υπάρχουν κάποιες αμφιβολίες με την συμμετοχή του Κουαρέσμα, όμως νομίζω ότι η Πορτογαλία θα χρειαστεί να δείξει κάθε λεπτό δυνατή. Δεν είναι μόνο ένδεκα παίκτες, αυτοί που θα ξεκινήσουν, η Πορτογαλία είναι ένα γκουπ με αρετές. Εχει τις προυποθέσεις να πάει πολύ μακριά στην διοργάνωση. Καλή επιτυχία σε όλους».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top