Την… έβαψε ο Ντε Χέα-Η μαρτυρία και τα βίντεο που προκαλούν «πονοκέφαλο» στον τερματοφύλακα

Νέες αποκαλύψεις

 Την… έβαψε ο Ντε Χέα-Η μαρτυρία και τα βίντεο που προκαλούν «πονοκέφαλο» στον τερματοφύλακα
Όσο οι μέρες περνούν όλο και νέα στοιχεία για την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης στην οποία εμπλέκεται ο Ντε Χέα έρχονται στο φως της δημοσιότητας.

Μία γυναίκα κατέθεσε σε ισπανικό δικαστήριο εναντίον του Τόρμπε (σκηνοθέτης ταινιών πορνό), ο οποίος φέρεται να είναι εκ των βασικών κατηγορούμενων της υπόθεσης.

Σύμφωνα λοιπόν με το Russia Today που επικαλείται την ισπανική Eldiario αναφέρει πως στην συγκεκριμένη κατάθεση αναφέρθηκε πως η μάρτυρας αποκάλυψε πως ο Τόρμπε την κακοποίησε και αμέσως μετά την ανάγκασε να "τραβήξει" αρκετά... πιπεράτα βίντεο, εκ των οποίων τα δύο θα προορίζονταν για τον Ισπανό τερματοφύλακα της Manchester United.
κκκ.jpg

Mάλιστα και ο 21χρονος Ίκερ Μουνιαϊν κατηγορείται από μία γυναίκα πως την κακοποίησε σε ένα ξενοδοχείο, μαζί με έναν ακόμη ποδοσφαιριστή ο οποίος δεν κατονομάζεται. Όλα αυτά υπό τις απειλές του Τόρμπε ο οποίος της υποσχέθηκε αμοιβή.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Ντε Χέα παρουσιάζεται ως ο άνθρωπος που τηλεφώνησε στον σκηνοθέτη για να κανονίσει τη συνάντηση με την μάρτυρα.

Η ίδια δήλωσε πως κράτησαν επικοινωνία για λίγο καιρό, ενώ δεχόταν και απειλές για να παραμείνει "σιωπηλή". Τέλος αξίζει να αναφέρουμε πως το όνομά του εμπλέκεται ο και σε μία ακόμη κατάθεση μίας ανήλικης, η οποία κατήγγειλε πως βιάστηκε από τον Τόρμπε και ισχυρίστηκε πως το περιστατικό καταγράφηκε σε βίντεο ούτως ώστε ο Ντε Χέα και κάποιοι ποδοσφαιριστές της Ατλέτικ Μπιλμπάο να μπορούν να το δουν.

Αρνείται τα πάντα ο Ντε Χέα
Ο Ντε Χέα παραχώρησε συνέντευξη Τύπου όπου αρνήθηκε τα πάντα: «Είναι όλα ψέματα. Νιώθω ακόμα πιο δυνατός αποφασίζοντας να μείνω στην εθνική ομάδα. Είναι όλα ψέματα και είναι πλέον στα χέρια των δικηγόρων μου. Ποτέ δεν σκέφτηκα να φύγω. Μου δίνει ακόμη περισσότερη δύναμη για να προπονηθώ πιο σκληρά. Είμαι ένας ήρεμος τύπος οπότε είναι δύσκολο κάτι να με επηρεάσει. Κι όταν κάτι δεν είναι αληθές, τότε υπάρχουν περισσότεροι λόγοι για να μην επηρεαστείς. Όταν το έμαθα ήμουν στο play room. Γνωρίζω τι έχω κάνει με τη ζωή μου. Είναι όλα ψέματα», ��όνισε ο Ισπανός.

Διαβάστε επίσης:

ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΒΟΜΒΑ:Δεν φαντάζεστε ποιοι πασίγνωστοι ποδοσφαιριστές εμπλέκονται σε υπόθεση βιασμού

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top