Στην οικογένειά του και το νεκρό πατέρα του Πρίντεζη αφιέρωσε το τρόπαιο ο Σπανούλης

Οι πρώτες δηλώσεις μετά τη νίκη επί του Παναθηναϊκού

Στο νεκρό πατέρα του, αλλά και εκείνον του Γιώργου Πρίντεζη που «έφυγε» πριν από λίγες μέρες, καθώς και στην οικογένειά του, αφιέρωσε το τρόπαιο ο Βασίλης Σπανούλης!

Ο αρχηγός του Ολυμπιακού, που χάρισε στην ομάδα τη νίκη επί του Παναθηναϊκού με τρομερό τρίποντο buzzer beater στη β’ παράταση, δήλωσε, στο κανάλι της ομάδας στο YouTube, υπερήφανος για την κατάκτηση του του πρωταθλήματος της Α1 μπάσκετ, τονίζοντας ότι κέρδισαν έναν μεγάλο αντίπαλο και τα κατάφεραν επειδή έπαιξαν με καρδιά και πιο ψύχραιμα.

«Αφιερώνω το τρόπαιο στο συγχωρεμένο πατέρα του Γιώργου, με τον οποίο, εκτός του ότι είμαστε συμπαίκτες, έχω στενή φιλία. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου που είναι πάντα δίπλα μου, στα εύκολα και στα δύσκολα, στα παιδιά μου από τα οποία αντλώ δύναμη, στον πατέρα μου που με βλέπει από ψηλά και όλα μου τα παιχνίδια τα αφιερώνω σε εκείνον, αλλά και στην μητέρα μου και τον αδερφό μου, που είναι συνέχεια μαζί μου. Το αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στους προέδρους της ομάδας και σε όλο τον κόσμο που μας συμπαραστέκεται», συνέχισε, ενώ, για το τρίποντο που χάρισε τη νίκη είπε ότι απλά έβαλε τα δυνατά του για να βοηθήσει την ομάδα.

Θυμίζουμε πως ο Γιώργος Πρίντεζης δεν μπήκε στο παρκέ το βράδυ της Δευτέρας, καθώς αποχώρησε τραυματίας από τον τρίτο τελικό των «αιωνίων».

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του Βασίλη Σπανούλη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πρωταθλητής ο Ολυμπιακός στο μπάσκετ: 81-82 τον ΠΑΟ στην Β' παράταση με τρίποντο Σπανούλη!

ΣΥΓΚΙΝΕΙ και πάλι ο Πρίντεζης - Το μήνυμα για τον πατέρα του μετά τον αγώνα

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top