Στα πέναλτι κρίθηκε ο τελικός του Champions League-Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης!

Κλαίγανε γοερά οι φίλαθλοι και οι παίκτες-Πρώτη ανάρτηση:28/05/2016 21:44

Στα πέναλτι κρίθηκε ο τελικός του Champions League-Πρωταθλήτρια Ευρώπης η Ρεάλ Μαδρίτης!

​Το κορυφαίο ποδοσφαιρικό γεγονός απόψε έφτασε στην κορύφωσή του με τη διεξαγωγή του μεγάλου τελικού του Champions League στο «Τζουζέπε Μεάτσα» του Μιλάνου.

Πρωταθλήτρια Ευρώπης είναι η Ρεάλ Μαδρίτης για 11η φορά στην ιστορία της! Η ομάδα του Ζινεντίν Ζιντάν νίκησε στα πέναλτι 5-3 την Ατλέτικο και κατέκτησε το Champions League.

Η κανονική διάρκεια και η παράταση έληξαν 1-1.

Η Ρεάλ προηγήθηκε στο 15' με γκολ του αρχηγού της Σέρχιο Ράμος και η Ατλέτικο, που έχασε πέναλτι στο 47' με τον Γκριεζμάν, ισοφάρισε στο 79' με τον Καράσκο.

Όπως πριν από δύο χρόνια, έτσι και τώρα, ο τελικός του Champions League ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και την Ατλέτικο, οδηγήθηκε στην παράταση, αφού η κανονική διάρκεια έληξε 1-1. Υπενθυμίζεται ότι τότε η Ρεάλ είχε κερδίσει με 4-1.

Ωστόσο, χωρίς ευκαιρίες κύλησε και το έξτρα ημίωρο του τελικού και όλα κρίθηκαν στη «ρώσικη ρουλέτα» των πέναλτι.

Εκεί όπου οι πρώτοι επτά παίκτες που χτύπησαν πέναλτι ευστόχησαν (Ράμος, Μπέιλ, Βάθκεθ και Μαρσέλο για τη Ρεάλ, Γκάμπι, Γκριεζμάν και Σαούλ Νίγκεθ για την Ατλέτικο) και στη συνέχεια ο Χουανφραν σημάδεψε το δεξί δοκάρι του Νάβας.

Τελευταίος εκτέλεσε ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο οποίος νίκησε τον Όμπλακ και με το γκολ αυτό από το σημείο του πέναλτι οι «μερένγκες» ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς, ενώ οι φίλαθλοι έκλαιγαν!

Η τελετή έναρξης του τελικού ξεκίνησε με την βραβευμένη τραγουδίστρια, Αλίσια Κιζ.

Διαιτητής του μεγάλου αποψινού αγώνα ήταν ο 41χρονος Άγ��λος, Μαρκ Κλάτενμπεργκ.

Οι ενδεκάδες:

Ρεάλ Μαδρίτης (Ζινεντίν Ζιντάν): Νάβας, Καρβαχάλ, Πέπε, Σέρχιο Ράμος, Μαρσέλο, Κρόος, Μόντριτς, Κασεμίρο, Μπέιλ, Κριστιάνο Ρονάλντο, Μπενζεμά.

Ατλέτικο Μαδρίτης (Ντιέγκο Σιμεόνε): Όμπλακ, Χουανφράν, Σάβιτς, Γοδίν, Φελίπε Λουίς, Σαούλ, Γκάμπι, Αουγκούστο Φερνάντες, Κόκε, Γκριζμάν, Τόρες.
real-atletiko.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top