SEXY κι όποιος αντέξει! Η ΜΟΙΡΑΙΑ γυναίκα που παραλίγο να τινάξει τον τελικό στον «αέρα»!

Έβαλε ''φωτιά" στις κερκίδες- Ο κάμεραμαν ζούμαρε στο εκρηκτικό της μπούστο

Ένας από τους πιο συναρπαστικούς τελικούς που έχουν γίνει ποτέ στην Euroleague είναι αυτός ανάμεσα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την Φενέρμπαχτσε.

Η συγκεκριμένη αναμέτρηση τα είχε όλα… μεγάλο σκορ, παράταση, τρομερό σασπένς,άπειρους πρωταγωνιστές, αλλά και παρεξηγήσεις.
3333.jpg

Μάλιστα, προκλήθηκε ένταση κατά τη διάρκεια της τρίτης περιόδου του τελικού του Final-4, μετά από σπρώξιμο που δέχθηκε ο Νίκολα Κάλινιτς από έναν Ρώσο.
foto3.jpg

Ο εν λόγω... Ρώσος δεν είναι φυσικά όποιος και όποιος, αλλά ο γνωστός επιχειρηματίας, Ντμίτρι Κονόφ.

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε η ΕΡΤ και όσα ισχυρίστηκε ο Ρώσος, ήθελε να προστατεύσει τη γυναίκα του που βρισκόταν δεξιά του.

Αυτή λοιπόν η γυναίκα είναι μοντέλο και ονομάζεται, Καταρίνα Κονκς. Οι δυο τους είναι παντρεμένοι εδώ και αρκετά χρόνια, ενώ είναι μαζί για περίπου μια δεκαετία. Ο γάμος τους είχε γίνει τεράστιο θέμα στη Ρωσία μιας και κόστισε περισσότερα από 500.000 ευρώ!
a1.jpg

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η εν λόγω κυρία έχει συστηθεί και στο ελλη��ικό φίλαθλο κοινό, κάνοντας "πάταγο" στα court-seats του ΟΑΚΑ στο Final-4 της Αθήνας το 2007 όταν η ΤΣΣΚΑ είχε πάρει μέρος αλλά είχε γνωρίσει την ήττα στον τελικό από τον Παναθηναϊκό.
foto4.jpg
Διαβάστε επίσης:
Euroleague: Πρωταθλήτρια Ευρώπης η ΤΣΣΚΑ Μόσχας




Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top