ΜΟΝΟ στο STAR:Συγκλονίζουν ο προπονητής και ο 14χρονος που έπαιξε ποδόσφαιρο με πατερίτσες!

«Θέλω να πω σε όσους έχει συμβεί κάτι να μην το βάζουν κάτω», είπε ο μικρός Μίλτος

ΜΟΝΟ στο STAR:Συγκλονίζουν ο προπονητής και ο 14χρονος που έπαιξε ποδόσφαιρο με πατερίτσες!
Σε μια κίνηση, η οποία σκόρπισε συγκίνηση προχώρησε ο προπονητής μιας ομάδας στη Ρόδο. Χρησιμοποίησε ως αλλαγή για ένα λεπτό, τον 14χρονο αρχηγό του, ο οποίος πέρασε στο γήπεδο με τις πατερίτσες αφού ακόμη αναρρώνει από ένα σοβαρό τροχαίο.

Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το star.gr, λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα, ο προπονητής της ομάδας των Ιπποτών, Πέτρος Ζουρούδης έκανε αλλαγή και πέρασε στο ματς τον 14χρονο αρχηγό, Μίλτο Σωτηρίου.

Ο προπονητής κα αθλητής μίλησαν στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» γι’ αυτή την μοναδική στιγμή που έζησαν αθλητές και φίλαθλοι στο γήπεδο της Ρόδου.

Ο 14χρονος Μίλτος είπε: «Ήταν πάρα πολύ καλή η κίνηση του προπονητή μου, με ευχαρίστησε και αυτό το γεγονός με ανέβασε πολύ ψυχολογικά».

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο κ. Ζουρούδης λέγοντας: «Την κίνηση αυτή την έκανα μόνο και μόνο για να δώσω χαρά στον Μίλτο, γιατί ήξερα πως θα περνούσε πολύ δύσκολα με τα συνεχόμενα χειρουργεία».

Και πρόσθεσε: «Όταν του είπα παραμονή του αγώνα ότι θα έκανα αυτό το πράγμα δεν το πίστευε. Μόνο όταν του είπα ότι θα παίξεις κανονικά, τότε κατάλαβε ότι θα έχει ενεργό ρόλο στο ματς».

«Θέλω να πω σε όσους έχει συμβεί κάτι να μην το βάζουν κάτω», είπε κλείνοντας ο νεαρός ποδοσφαιριστής.

Δείτε το βίντεο…

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top