Κρίσιμες ώρες για τον Μίκαελ Σουμάχερ-Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα

Δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του ο πιλότος της F1

Κρίσιμες ώρες για τον  Μίκαελ Σουμάχερ-Όλοι ελπίζουν σε ένα θαύμα
Πολύ άσχημα νέα αναφορικά με την κατάσταση της υγείας του Μίκαελ Σουμάχερ, φέρνουν στο φως της δημοσιότητας τα ξένα μέσα.

Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν οι φήμες που θέλουν τον πιλότο της F1 να δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του.

Πριν από λίγες ημέρες η αμερικανική ιστοσελίδα «newseveryday.com», ανέφερε πως ένας από τους νευροχειρουργούς που τον παρακολουθεί, ο οποίος θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, δήλωσε ότι «ο Σουμάχερ χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να κρατηθεί στη ζωή».

Σήμερα, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της «express», η υγεία του Μίκαελ χειροτέρεψε. Μάλιστα, όπως αναφέρει το εν λόγω άρθρο, ακόμα και αν αποφύγει το… μοιραίο, μπορεί να μην επανέλθει ποτέ στην κανονική του κατάσταση.

«Η πρόοδός του είναι οδυνηρά αργή. Δεν βλέπω να υπάρχει κάποιο θαύμα στον… ορίζοντα», φαίνεται να δήλωσε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του άτυχου ''Σούμι''.

Στη συνέχεια, μίλησε ο πρόεδρος της FIA (Διεθνής Ομοσπονδία Αυτοκινήτου), Ζαν Τοντ, ο οποίος δεν θέλησε να αποκαλύψει σε τι κατάσταση βρίσκεται η υγεία του. Η μόνη δήλωση που έκανε ήταν η εξής: «Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ευχηθούμε τα καλύτερα στον Μάικλ και την οικογένειά του. Δίνει τη μεγαλύτερη μάχη της ζωής του».

Διαβάστε επίσης:

ΔΥΣΑΡΕΣΤΕΣ εξελίξε��ς: «Η ζωή του Σουμάχερ κρέμεται από μια κλωστή!»
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top