Ολοκληρώνει το θαύμα αύριο η Λέστερ; Το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ μήνυμα των οπαδών για τον Ρανιέρι

Με νίκη απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτά και μαθηματικά το πρωτάθλημα

Ολοκληρώνει το θαύμα αύριο η Λέστερ; Το ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΟ μήνυμα των οπαδών για τον Ρανιέρι

Στο ξεκίνημα της αγωνιστικής σεζόν, ελάχιστοι πίστευαν ότι θα μπορούσε ακόμη και να βγει στην Ευρώπη.

Κι όμως η Λέστερ του Κλαούντιο Ρανιέρι είναι μόλις ένα βήμα μακριά από το θαύμα: την κατάκτηση του τίτλου της Πρέμιερ Λιγκ!

Οι αλεπούδες βρίσκονται στο +7 από την δεύτερη Τότεναμ τρεις αγωνιστικές πριν από το τέλος και με νίκη την Κυριακή του Πάσχα απέναντι στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ κατακτούν και μαθηματικά το πρωτάθλημα και ολοκληρώνουν ένα πολύ όμορφο παραμύθι!

Ο Κλαούντιο Ρανιέρι δεν υπολογίζει στον κορυφαίο του σκόρερ, Τζέιμι Βάρντι, που είναι τιμωρημένος, ενώ στον αντίποδα ο Λουίς Φαν Χάαλ δεν θα έχει διαθέσιμους τους Σο και Σβαϊνστάιγκερ.

Η Μάντσεστερ, πάντως, κάθε άλλο παρά αδιάφορη είναι για το παιχνίδι καθώς βρίσκεται στο -5 από την τέταρτη Άρσεναλ, έχοντας παιχνίδι λιγότερο, και κυνηγά την έξοδο στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Οι κάτοικοι της πόλης του Λέστερ, πάντως, ετοίμασαν ένα βίντεο για τον Κλαούντιο Ρανιέρι.

Άνθρωποι κάθε ηλικίας του λένε ευχαριστώ για το θαύμα που έχει επιτελέσει κάνοντας μια ολόκληρη πόλη υπερήφανη.

Το βίντεο έδειξε στον τεχνικό των αλεπούδων μια δημοσιογράφος. Ο Ιταλός αρχικά αντέδρασε νευρικά ωστόσο στη συνέχεια το είδε, συγκινήθηκε και ευχαρίστησε τους οπαδούς και κατοίκους της πόλης...

«Σας ευχαριστώ. Σας ευχαριστώ τόσο πολύ, αυτό είναι πολύ όμορφο. Κάνω αυτ�� τη δουλειά επειδή είμαι πολύ, πολύ χαρούμενος όταν κάνω και τους φιλάθλους χαρούμενους. Οι θυσίες μου έχουν αυτό το στόχο και το αγαπάω. Σας ευχαριστώ για αυτό που φτιάξατε» είπε ο Ρανιέρι.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top