Τελετή παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας:Η ΤΡΥΦΕΡΗ αγκαλιά του Νίκου Κακλαμανάκη στην κόρη του

Όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα στο Καλλιμάρμαρο

Τελετή παράδοσης Ολυμπιακής Φλόγας:Η ΤΡΥΦΕΡΗ αγκαλιά του Νίκου Κακλαμανάκη στην κόρη του
Το ταξίδι της προς το Ρίο ξεκίνησε η Ολυμπιακή Φλόγα για τους θερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, μετά την Αφή που πραγματοποιήθηκε στις 21 Απριλίου στην Αρχαία Ολυμπία και την ολοκλήρωση της λαμπαδηδρομίας διάρκειας επτά ημερών επί ελληνικού εδάφους.

Σε μια σεμνή, αλλά και επιβλητική τελετή στο Παναθηναϊκό Στάδιο, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλου, η Ιερή Φλόγα παραδόθηκε από την ΕΟΕ στην οργανωτική Επιτροπή «Ρίο 2016» για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, που θα γίνουν αυτό το καλοκαίρι και για πρώτη φορά στη Βραζιλία και στη Νότια Αμερική.

Ανάμεσα σε εκεί��ους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα και έδωσαν το «παρών» στο Καλλιμάρμαρο το απόγευμα της Μεγάλης Τετάρτης, ήταν και ο Νίκος Κακλαμανάκης.

Ο φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» τον Έλληνα αθλητή της ιστιοπλοΐας και δύο φορές Ολυμπιονίκη αγκαλιά με την κορούλα του. Όπως μπορείτε να δείτε και στην φωτογραφία, ο Νίκος Κακλαμανάκης είναι ένας τρυφερός μπαμπάς!

Ο ίδιος θέλησε το κοριτσάκι του να ζήσει μια ξεχωριστή στιγμή, καθώς οι διοργανωτές και το κοινό έστειλαν μήνυμα εθνικής υπερηφάνειας σε όλο τον κόσμο.
01.jpg
Διαβάστε επίσης:
Τα φώτα του κόσμου στο Καλλιμάρμαρο-Η παράδοση της Ολυμπιακής Φλόγας

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top