Ατρόμητος και ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα για όλα για την πρόκριση στον τελικό!

Στις 18.00 στο Περιστέρι

Ατρόμητος και ΑΕΚ θα τα δώσουν όλα για όλα για την πρόκριση στον τελικό!
Ατρόμητος και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους στο Περιστέρι (18.00, OTE Sport 2), στο πλαίσιο του αγώνα-ρεβάνς για την ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και διεκδικούν μία θέση στον μεγάλο τελικό. Η «Ένωση» έχει το προβάδισμα, καθώς στο πρώτο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ είχε επικρατήσει με σκορ 1-0.

Ο Στέλιος Μανωλάς δεν αντιμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα, όπως και ο Τραϊανός Δέλλας. Στον Ατρόμητο συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή ο Σουμπίνιο, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του, ενώ στην ΑΕΚ έμεινε εκτός ο Κορδέρο προφανώς για το πειθαρχικό παράπτωμα στο οποίο υπέπεσε και παρά το γεγονός ότι ζήτησε συγγνώμη.

Η αποστολή του Ατρόμητου: Μπάρκας, Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Κοντοές, Λαζαρίδης, Λημνιός, Μπάλλας, Μπαστακός, Γροντής, Φυτανίδης, Παπαδόπουλος, Μπίτολο, Μπρίτο, Λε Ταλέκ, Ματέι, Στόϊτσεφ, Ούμπιντες, Ουσέρο, Κεϊτά, Σουμπίνιο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπαρόχα, Ανέστης, Γκάλο, Μπακάκης, Λαμπρόπουλος, Σβάρνας, Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Ντίντακ, Γιόχανσον, Μάνταλος, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μπαρμπόσα, Μπουονανότε, Βάργκας, Τζεμπούρ, Αραβίδης, Πέκχαρτ.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top