Τριτοκοσμικές ΕΙΚΟΝΕΣ στο ματς Παναθηναϊκός–Ολυμπιακός: Έγιναν επεισόδια-Εκκενώθηκε το γήπεδο

Τελικά "το σήκωσε" μέσα στη Λεωφόρο ο Ολυμπιακός-Δείτε το ΒΙΝΤΕΟ

​Επεισόδια σημειώθηκαν στο μπάσκετ γυναικών στο ματς ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στη Λεωφόρο το βράδυ της Κυριακής, με τους διαιτητές να διακόπτουν τον αγώνα και να ζητούν εκκένωση του γηπέδου.

Όλα ξεκίνησαν πέντε, περίπου, λεπτά πριν το τέλος την ώρα που ο Ολυμπιακός ήταν μπροστά στο σκορ με 44-29 στο κλειστό, "Παύλος Γιαννακόπουλος", σε ματς για τους τελικούς του πρωταθλήματος.

Τι συνέβη; Από την εξέδρα ακούστηκαν ορισμένα υβριστικά συνθήματα κατά του Μιχάλη Κουντούρη, με τον διαιτητή Σπύρο Γκόντα να κάνει συστάσεις, την ίδια στιγμή που ένα κουτάκι μπύρας έπεσε στον πάγκο των Ερυθρόλευκων.

Τελικά,οι οπαδοί δεν έβαλαν μυαλό από τις συστάσεις, με τους διαιτητές να διακόπτουν το ματς και τις παίκτριες και το τιμ του Ολυμπιακού να φεύγουν τρέχοντας για τα αποδυτήρια. Στην συνέχεια οι δαιτη��ές ζήτησαν την εκκένωση του γηπέδου για να συνεχιστεί το ματς.

Το γήπεδο εκκενώθηκε, το ματς συνεχίστηκε και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 50-38 του Παναθηναϊκού, κατακτώντας το 1ο πρωτάθλημα στην ιστορία του συλλόγου!

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top