Η αντίδραση του Αλ.Νικολαϊδη όταν έμαθε ότι εμφανίζεται στο clip της Γαλλίας για την Eurovision

Εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει τη κοπέλα που πρωταγωνιστεί στο βίντεο

Η αντίδραση του Αλ.Νικολαϊδη όταν έμαθε ότι εμφανίζεται στο clip της Γαλλίας για την Eurovision
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης μίλησε στο «The 2Night Show» για τη συμμετοχή του στο φετινό τραγούδι της Γαλλίας για τη Eurovision.

H φωτογραφία του Έλληνα Ολυμπιονίκη (2004, 2008) του tae kwno do, όπως σας έχουμε ενημερώσει από το star.gr, εμφανίζεται στο clip του τραγουδιού με τίτλο: «J’ai Cherche» που ερμηνεύει ο Amir Haddad.

Ο ίδιος εξομολογήθηκε πως το έμαθε: «Ήμουν με τη γυναίκα μου στο σπίτι και βλέπαμε τηλεόραση. Ξαφνικά ένας φίλος μου έστειλε ένα link στο κινητό μου. Το πατάω και βλέπω ένα γαλλικό τραγούδι της Eurovision. Είδα 5’’ και λέω: “Mάλλον λάθος έκανε”! Tου στέλνω μήνυμα και τον ρωτάω γιατί μου το έστειλε. Και μου απαντά δες το clip στο τάδε λεπτό. Όταν είδα τη φ��τογραφία μου αισθάνθηκα πολύ περίεργα».
Μάλιστα, η κορνίζα δείχνει τον αθλητή μας τη στιγμή της απονομής του αργυρού μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου.

Στη συνέχεια, ο ίδιος ανέφερε: «Προσπάθησαν να έρθω σε επαφή μαζί τους, αλλά δεν τα κατάφερα.Τελικά με βρήκαν εκείνοι. Τους είπα πόσο πολύ χάρηκα και πόσο αναπάντεχο ήταν αυτό για εμένα. Ήταν επιλογή της κοπέλα, η οποία θεωρείται από τα ανερχόμενα αστέρια του αθλήματος.Η ιστορία του clip έχει ως εξής: η πρωταγωνίστρια είναι η κόρη ενός πολύ καλού αθλητή του tae kwno do. Και στο κάδρο υποτίθεται πως αυτός είμαι εγώ».

Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία να γνωρίσει τη νεαρή κοπέλα.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top