H στιγμή του ΜΠΑΧΑΛΟΥ στον Ατρόμητο μετά το ματς με την ΑΕΚ-Τι γίνεται με τον τραυματία

Ο Κοντονής σκέφτεται να ΔΙΑΚΟΨΕΙ το πρωτάθλημα

H στιγμή του ΜΠΑΧΑΛΟΥ στον Ατρόμητο μετά το ματς με την ΑΕΚ-Τι γίνεται με τον τραυματία
Μπορεί βασικό μέλημα του Σταύρου Κοντονή να είναι η πάταξη της βίας στα γήπεδα και να έχει κάνει πολύ πιο αυστηρό το νομοθετικό πλαίσιο, αλλά όπως όλα δείχνουν τα αυτιά των οπαδών δεν…ιδρώνουν!

Για ακόμα μια φορά κατάφεραν να γράψουν μαύρη ιστορία στην ιστορία του αθλητισμού. Όπως σας έχουμε ενημερώσει ήδη από το star.gr, λίγο μετά της 20:00 το βράδυ της Κυριακής και μετά το τέλος του παιχνιδιού ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Ατρόμητο στο Περιστέρι, οι οπαδοί των δυο ομάδων προκάλεσαν σοβαρά επεισόδια.

Με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή οπαδοί της Ένωσης εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο, και άρχισαν να μαλώνουν και να χτυπιούνται με τους οπαδούς του Ατρόμητου, με απολογισμό την μαχαιριά που δέχθηκε οπαδός των γηπεδούχων.

Να σημειωθεί ότι η κατάσταση της υγείας του δεν διατρέχει κανένα κίνδυνο!

Τις τελευταίες ώρες κάνει το γύρο του διαδικτύου ένα VIDEO από την εξέδρα των οργανωμένων οπαδών της ΑΕΚ που δείχνει όσα συνέβησαν λίγα δευτερόλεπτα μετά τη λήξη του αγώνα.

Ο Κοντονής σκέφτεται να ΔΙΑΚΟΨΕΙ το πρωτάθλημα

Ο υφυπουργός Αθλητισμού είναι προβληματισμένος με όσα συμβαίνουν και κάνει σκέψεις ακόμα και για διακοπή του πρωταθλήματος.Ο ίδιος είχε προειδοποιήσει ότι αυτό μπορεί να συμβεί αν υπάρξουν ξανά επεισόδια και δεν αποκλείεται να προχωρήσει σε υλοποίηση αυτής της σκέψης.

Θυμίζουμε βέβαια ότι το επόμενο Σάββατο είναι προγραμματισμένο το μεγάλο ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ. Στις 12.00 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί σύσκεψη στη Γραμματεία Αθλητισμού.
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top