Σκληρή απάντηση του Παναθηναϊκού στον Κοντονή για το κλείσιμο της θύρας 13

Έξαλλοι οι φίλαθλοι με την απόφαση του υφυπουργού

Σκληρή απάντηση του Παναθηναϊκού στον Κοντονή για το κλείσιμο της θύρας 13

​Για «τιμωρία πρωτάκουστη παγκοσμίως και εξοντωτική» κάνει λόγο ο Παναθηναϊκός και προαναγγέλλει ότι θα κινηθεί νομικά, μετά την απόφαση του υφυπουργού Αθλητισμού να κλείσει τη θύρα 13 έως το τέλος της χρονιάς!

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, ο Σταύρος Κοντονής προκάλεσε έκπληξη στον κόσμο του ποδοσφαίρου κι έκανε έξαλλους τους φιλάθλους του «τριφυλλιού», καθώς αποφάσισε να μπει «λουκέτο» στο πέταλο του «Απόστολος Νικολαΐδης» που στεγάζει τις θύρες 13 και 14 και να επιβληθεί πρόστιμο 90.000 ευρώ, ως τιμωρία για τα επεισόδια στο ντέρμπι της 21ης Νοεμβρίου 2015 με τον Ολυμπιακό.

«Η νέα τιμωρία που επεβλήθη από τον υφυπουργό Αθλητισμού κ. Κοντονή κατά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για τον μη διεξαχθέντα αγώνα με τον Ολυμπιακό είναι πρωτάκουστη παγκοσμίως και εξοντωτική. Η ΠΑΕ θα προσφύγει σε όλα τα αρμόδια όργανα της Τακτικής Δικαιοσύνης προκειμένου να ανατρέψει την εξόχως παράνομη απόφαση», αναφέρει η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Τονίζοντας ότι η ομάδα καταδικάζει τη βία και πρωτοστατεί σε ενέργριες για την καταστολή της, η ΠΑΕ συνεχίζει: «δυστυχώς, ο Παναθηναϊκός πίστεψε τις περσινές εξαγγελίες του κ. Κοντονή για ισονομία και αποκατάσταση της αξιοπιστίας του πολύπαθου χώρου. Αποδεικνύεται όμως, ότι ο κ. Υφυπουργός κάθε άλλο παρά ενδιαφέρεται για την εξυγίανση, ενισχύοντας με τις πράξεις του το διεφθαρμένο σύστημα. Αποτέλεσμα είναι, για ακόμα μία φορά, να τιμωρείται μόνο ο Παναθηναϊκός και ουσιαστικά την ίδια στιγμή να καλύπτεται από την Πολιτεία το ποδοσφαιρικό κατεστημένο. Δεν πρόκειται όμως να υποκύψουμε. Στο τέλος, το δίκαιο θα νικήσει και η ισονομία θα επιβληθεί».

«Σημειώνουμε ότι οι προσπάθειες αλλαγής της επικαιρότητας με δηλώσεις δήθεν κατά της ΕΠΟ και παραγόντων της διαιτησίας είναι κουραστικές και παραπλανητικές, ενώ στην πραγματικότητα όπως αποδεικνύεται το σύστημα έγινε συνομιλητής, ενισχύθηκε και παραμένει απρόσβλητο», καταλήγει η ανακοίνωση.

Το βράδυ της Τρίτης, λίγο μετά την ανακοίνωση της απόφασης Κοντονή, περίπου 300 φίλαθλοι του Παναθηναϊκού διαδήλωσαν ειρηνικά έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ, στην πλατεία Κουμουνδούρου, φωνάζοντας συνθήματα κατά του υφυπουργού.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εντός της ημέρας θα γίνει ευρεία σύσκεψη των διοικούντων στον Παναθηναϊκό προκειμένου να καθοριστούν οι επόμενες κινήσεις της ομάδας, προκειμένου να ακυρωθεί δικαστικά η απόφαση του κ. Κοντονή, ενώ αναζητείται λύση για τους φιλάθλους της ομάδας που έχουν εισιτήρια διαρκείας για το «απαγορευμένο» πέταλο του «Απόστολος Νικολαΐδης».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top