Πουγιόλ: Μεγάλη αδικία αν δεν κατακτήσει ο Μέσι τη Χρυσή Μπάλα

«Δεν δείχνει να έχει όριο η εξέλιξή του» τόνισε

Πουγιόλ: Μεγάλη αδικία αν δεν κατακτήσει ο Μέσι τη Χρυσή Μπάλα
Μέγας υποστηρικτής του Λιονέλ Μέσι αλλά και φυσικά της Μπαρτσελόνα συνεχίζει να είναι ο Κάρλες Πουγιόλ, όπως φαίνεται κι από τις τελευταίες δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

«Θα είναι μεγάλη αδικία αν ο Μέσι δεν νικήσει» τόνισε ο εμβληματικός πρώην αρχηγός των «μπλαουγκράνα». Ακόμα συμπλήρωσε : «Αυτή την στιγμή είναι ένας ολοκληρωμένος παίκτης (ενν. ο Μέσι),ενώ η εξέλιξή του δεν δείχνει να έχει όριο. Αν κερδίσει την Δευτέρα, δεν πρόκειται να σταματήσει αύριο την μπάλα. Οπότε οι πέντε κατακτήσεις Χρυσής Μπάλας, δεν θα είναι απίθανο να συμβούν και δεν θα είναι το τέλος».

Επίσης επεσήμανε ότι πολύ δύσκολα θα υπάρξει παίκτης στο μέλλον που θα καταφέρει να επιτύχει τα κατορθώματα του Αργεντίνου σούπερ-σταρ , ενώ αναφερόμενος γενικά στη Μπαρτσελόνα υπογράμμισε : «Αν συνεχίσουν με αυτό το πάθος και την ταπεινότητα, θα κατακτήσουν πολλά για ακόμα μία φορά. Είναι δύσκολο, προφανώς, γιατί είναι φυσικό να έχεις και κάποιες κακές ημέρες, αλλά αν μπορεί μία ομάδα να το κάνει, αυτή είναι η Μπάρτσα».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top