Χάνει το ματς με τον Αστέρα ο Μπεργκ-Ευχάριστα τα νέα για τον Καρέλη

Ανησυχούν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού

Χάνει το ματς με τον Αστέρα ο Μπεργκ-Ευχάριστα τα νέα για τον Καρέλη
Την ώρα που ο Αντρέα Στραματσόνι και οι συνεργάτες του έβλεπαν τον Μάρκους Μπεργκ να προπονείται κανονικά και να θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για τη συμμετοχή του στην αποστολή του κυριακάτικου εντός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης, η εξέλιξη των πραγμάτων ήταν εντελώς διαφορετική.

Λίγο πριν το τέλος του προγράμματος, ο Σουηδός στράικερ του Παναθηναϊκού αισθάνθηκε νέες ενοχλήσεις στο σημείο που τραυματίστηκε στο ματς κυπέλλου με την Παναχαϊκή (δικέφαλο) κι αποχώρησε από το γήπεδο.

Προς το παρόν δεν έχει διαπιστωθεί εάν πρόκειται για υποτροπή στο τραύμα του ή εάν είναι κάτι επιπόλαιο και, έως ότου εκδοθεί η οριστική διάγνωση, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού είναι λογικό να ανησυχούν. Το μόνο βέβαιο αυτή τη στιγμή είναι πως ο Μπεργκ δεν θα βρίσκεται στην αποστολή του κυριακάτικου αγώνα με τους Αρκάδες.

Τα νέα ήταν ευχάριστα για τον Νίκο Καρέλη, ο οποίος δεν είχε γυμναστεί την Πέμπτη λόγω μίας μυϊκής σύσπασης που υπέστη στη γάμπα.

Ο διεθνής επιθετικός έλαβε κανονικά μέρ��ς στο σημερινό πρόγραμμα και οριστικοποιήθηκε η συμμετοχή του στο αρχικό σχήμα της κυριακάτικης αναμέτρησης, που ως γνωστόν θα διεξαχθεί κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στους «πράσινους» για τα επεισόδια στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top