Σημάδια βελτίωσης; Ο Λαμάρ Όντομ έσφιξε το χέρι της Κιμ Καρντάσιαν ενώ βρίσκεται σε κώμα

Το συγκινητικό μήνυμα του Ντέιβιντ Μπέκαμ

Σημάδια βελτίωσης; Ο Λαμάρ Όντομ έσφιξε το χέρι της Κιμ Καρντάσιαν ενώ βρίσκεται σε κώμα
Τη μεγαλύτερη μάχη δίνει ο Λαμάρ Όντομ για να κρατηθεί στη ζωή, καθώς βρίσκεται από την Τρίτη διασωληνωμένος στην εντατική νοσοκομείου του Λας Βέγκας.

Ο 36χρονος μπασκετμπολίστας του ΝΒΑ και πρωταθλητής με τους Λέικερς, βρέθηκε αναίσθητος σε οίκο ανοχής στη Νεβάδα, έχοντας προηγηθεί έντονος εμετός και αναπνευστικά προβλήματα.

Σύμφωνα με το “Entertainment Tonight” ο αθλητής αν και έχει χάσει τις αισθήσεις του έσφιξε το χέρι της Κιμ Καρντάσιαν που βρισκόταν δίπλα του. Όλη η οικογένεια του πρώην συζύγου της Κλόε Καρντάσιαν βρίσκεται στο πλευρό του και ενημερώνονται από τους γιατρούς για την κατάσταση της υγείας του.

«Ευχαριστούμε για τις ευχές και την στήριξη στον πατέρα μας. Και εκτιμούμε πολύ το ότι σέβεστε αυτές τις ιδιωτικές στιγμές της οικογένειας. Σας παρακαλούμε να συνεχίσετε να προσεύχεστε μαζί μας» δήλωσαν τα παιδιά του κατά της έξοδο τους από το νοσοκομείο.

Εκτός όμως από την οικογένειά του, πολλοί φίλοι του Λαμάρ Όντομ ανησυχούν για την κατάσταση της υγείας του. Ανάμεσά τους και ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος ανήρτησε μία φωτογραφία του 36χρονου στο Instagram γράφοντας: «Μείνε δυνατός αδερφέ μας».

κσκσjajsjs.jpg

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top