Αλβανία: Συνελήφθη 14χρονος για την επίθεση στο λεωφορείο με τους Σέρβους ποδοσφαιριστές

Χειροπέδες και στον Μορίνα

Αλβανία: Συνελήφθη 14χρονος για την επίθεση στο λεωφορείο με τους Σέρβους ποδοσφαιριστές
Η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε σήμερα ότι συνελήφθη ένας 14χρονος, ο οποίος θεωρείται ο δράστης της χθεσινής επίθεσης με πέτρες στο λεωφορείο, στο οποίο επέβαιναν οι παίκτες της εθνικής ομάδας της Σερβίας.

Ο 14χρονος υπήκοος Αλβανίας συνελήφθη στην περιοχή κοντά στο προεδρικό μέγαρο, στα Τίραν�� και οδηγήθηκε σε αστυνομικό τμήμα της αλβανικής πρωτεύουσας, σύμφωνα με το αλβανικό πρακτορείο ειδήσεων ATA.

H είδηση ότι το λεωφορείο που μετέφερε την εθνική ομάδα της Σερβίας, η οποία σήμερα αγωνίζεται στο Ελμπασάν με την εθνική Αλβανίας για τα προκριματικά του “EURO 2016” δέχθηκε χθες το βράδυ επίθεση με πέτρες στο δρόμο από το αεροδρόμιο των Τιράνων προς το κέντρο της αλβανικής πρωτεύουσας προβάλλεται σε όλα τα διεθνή ΜΜΕ.

Η αλβανική αστυνομία ανακοίνωσε την Τετάρτη, ότι ο πρωταγωνιστής του επεισοδίου στον περσινό αγώνα (πέταξε το ντρόουν με την αλβανική σημαία) των δύο εθνικών ομάδων συνελήφθη για παράνομη κατοχή όπλων.

Ισμαΐλ Μορίνα συνελήφθη στα Τίρανα τα μεσάνυχτα Τρίτης προς Τετάρτη. Η αστυνομία τον σταμάτησε για έλεγχο και στην κατοχή του βρέθηκαν ένα πιστόλι "ζάσταβα" και έξι σφαίρες. Στο αυτοκίνητό του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα ακόμη πιστόλι και 30 εισιτήρια του σημερινού αγώνα, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία διευκρίνισε ότι συνελήφθησαν άλλα τρία άτομα που επέβαιναν στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τον αλβανικό τύπο ο Μορίνα, 33 ετών, είπε ότι είχε όπλο για λόγους άμυνας και ότι αισθάνεται ότι είναι σε κίνδυνο μετά το επεισόδιο στο Βελιγράδι.

Ο Μορίνα ανέλαβε την ευθύνη για το επεισόδιο τον περασμένο Οκτώβριο στη σερβική πρωτεύουσα υποστηρίζοντας ότι καθοδηγούσε το ελικόπτερο.


Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top