H Φιορεντίνα συνέντριψε με 4-1 την Ίντερ μέσα στο σπίτι της

Στο ντέρμπι κορυφής της 6ης αγωνιστικής του ιταλικού πρωταθλήματος

H Φιορεντίνα συνέντριψε με 4-1 την Ίντερ μέσα στο σπίτι της
Με μία εντυπωσιακή παράσταση και με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Νίκολα Κάλινιτς, που πέτυχε χατ-τρικ, η Φιορεντίνα συνέτριψε 4-1 την Ίντερ μέσα στο Μιλάνο, στο ντέρμπι κορυφής της 6ης αγωνιστική�� του ιταλικού πρωταθλήματος και την έπιασε στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Έτσι σταμάτησε... βάναυσα το απόλυτο νικών που είχαν μέχρι τώρα οι «νερατζούρι».

Η ομάδα του Πάουλο Σόουζα πέτυχε τον αιφνιδιασμό στο «Μεάτσα», καθώς προηγήθηκε μόλις στο 4ο λεπτό με πέναλτι που κέρδισε ο Κάλινιτς και αξιοποίησε ο Ίλιτσιτς.

Πριν προλάβουν να συνέλθουν οι γηπεδούχοι, ο Κάλινιτς είχε ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 3-0 μόλις στο 23΄(!), ενώ στο 31΄ ο Κροάτης κέρδισε και την αποβολή του Μιράντα, που τον ανέτρεψε καθώς έφευγε στην αντεπίθεση. Ο Ικάρντι μείωσε στο 60΄ και πάλι ο Κάλινιτς έκανε στο 76΄ το τελικό 1-4.

Στη συνέχεια οι «βιόλα» μάλλον... σεβάστηκαν την αντίπαλό τους και δεν επιδίωξαν να ανοίξουν ακόμη περισσότερο την «ψαλίδα» στο σκορ, σε κάθε περίπτωση όμως δείχνουν φέτος να εγείρουν σοβαρές αξιώσεις για να διεκδικήσουν τον τίτλο, τον οποίο δεν έχουν κατακτήσει από το 1969. Άλλωστε είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται στην κορυφή της βαθμολογίας, μετά από 16 χρόνια!
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top