"Ο Όσκαρ μέσα στη φυλακή ζει έναν εφιάλτη", λέει συγκλονισμένος ένας φίλος του Πιστόριους

«Δεν αντέχει μια νέα δίκη», ισχυρίζεται ο δικηγόρος του

"Ο Όσκαρ μέσα στη φυλακή ζει έναν εφιάλτη", λέει συγκλονισμένος ένας φίλος του Πιστόριους
Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ένας φίλος του Όσκαρ Πιστόριους. Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το star.gr, το υπουργείο Δικαιοσύνης έχει «παγώσει» την απελευθέρωση του Παραολυμπιονίκη που είχε προγραμματιστεί για τις 21 Αυγούστου.

Μετά από αυτή την εξέλιξη, η δικαστική επιτροπή της Ν. Αφρικής, θα συνεδριάσει εκ νέου σήμερα (18 Σεπτεμβρίου), προκειμένου να αποφασίσει εάν ο αθλητής, θα μπορέσει να αφεθεί ελεύθερος νωρίτερα.

Να υπενθυμίσουμε, ότι επρόκειτο να βγει από κελί και να παραμείνει σε κατ’ οίκον περιορισμό έχοντας εκτίσει μόλις δέκα μήνες της ποινής πενταετούς φυλάκισης που του είχε επιβληθεί για τη δολοφονία της συντρόφου του.

Με αφορμή αυτό το γεγονός, ένας φίλος του ονόματι Μάικ Άζι μιλώντας στην Daily Mail αποκάλυψε πως ο Πιστόριους βρίσκεται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

«Γνωρίζω τον Όσκαρ από τότε που ήταν παιδί. Όταν πήγα να τον δω στην φυλακή συνάντησα έναν άλλο άνθρωπο. Ήταν αδύναμος, ήσυχος και όλους αυτούς τους μήνες μέσα στη φυλακή ζει έναν εφιάλτη», είπε και πρόσθεσε: «Όταν έφυγα, κοίταξα τη γυναίκα μου στα μάτια και ξεσπάσαμε σε λυγμούς».

Από την άλλη πλευρά, ο δικηγόρος του ισχυρίζεται πως ο πελάτης του «δεν αντέχει μια νέα δίκη». Επίσης, δήλωσε στο Ανώτατο Δικαστήριο της Ν. Αφρικής, πως η όλη διαδικασία θα ήταν πολύ χρονοβόρα και πολύ περίπλοκη.

Τέλος, ομολόγησε πως ο Πιστόριους δεν έχει την οικονομική άνεση για μια νέα δίκη.

Το μοντέλο, πέθανε όταν ο Όσκαρ έριξε τέσσερις πυροβολισμούς στην πόρτα του μπάνιου του, την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου το 2013.



Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top