Ήθελε αλλά δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός: 0-3 στο Καραϊσκάκη η Μπάγερν - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Στα τελευταία λεπτά τα δύο γκολ των Βαυαρών – Ένταση στις κερκίδες με τους Γερμανούς

Ήθελε αλλά δεν μπόρεσε ο Ολυμπιακός: 0-3 στο Καραϊσκάκη η Μπάγερν - ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Με το… αριστερό ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε με 3-0 από τη Μπάγερν στο στάδιο Καραϊσκάκη, με το σκορ πάντως να τον «αδικεί» αφού η Μπάγερν σημείωσε τα 2 από τα 3 της τέρμ��τα στα τελευταία λεπτά του αγώνα.

2366780.jpg

2366784.jpg
Οι ερυθρόλευκοι μπήκαν με αυτοπεποίθηση στο παιχνίδι έχοντας στο πλευρό τους 34.000 οπαδούς που δεν σταματούσαν να ενισχύουν την ομάδα τους.

2366779.jpg

2366821.jpg
Με τη Μπάγερν να έχει κάποιες καλές στιγμές και τον Ολυμπιακό να προσπαθεί να απειλήσει σε αντεπιθέσεις, το ημίχρονο έληξε με το σκορ στο μηδέν και τον κόσμο του Ολυμπιακού να ανυπομονεί για το β’ ημίχρονο.

1308796_2.jpg
2366812.jpg
Ο ρυθμός του παιχνιδιού παρέμενε ο ίδιος και ο Ολυμπιακός συνέχισε να είναι πολύ καλός ανασταλτικά ώσπου ήρθε το 52ο λεπτό και ένα μοιραίο λάθος του Ρομπέρτο (από τους κορυφαίους ως εκείνη την ώρα) για να δώσει το προβάδισμα τους Γερμανούς. Ο Μίλερ επεχείρησε να βγάλει σέντρα και αντ’ αυτού έδωσε -με στραβοκλωτσιά- λάθος τροχιά στην μπάλα, η οποία ξεγέλασε τον Ισπανό γκολκίπερ και έκανε το 1-0.

2366823.jpg
Ο κόσμος του Ολυμπιακού συνέχισε να τραγουδά με πάθος για να σπρώξει τους παίκτες στην ισοφάριση, με τη Μπάγερν να μην πιάνει μεγάλα επίπεδα απόδοσης και να επιτρέπει τα… όνειρα. Ωστόσο, οι ερυθρόλευκοι δεν μπορούσαν να γίνουν ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους και να απειλήσουν τη γερμανική εστία, εκτός από λίγες εξαιρέσεις.

Προς το τέλος, φαίνεται ότι ο Ολυμπιακός συμβιβάστηκε με την ιδέα της ήττας και το πλήρωσε με άλλα δύο γκολ. Πρώτα ο Γκέτσε στο 89’ και στη συνέχεια ο Μίλερ στις καθυστερήσεις με πέναλτι έγραψαν το 3-0 για τη Μπάγερν.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού, πάντως, αναγνώρισε την προσπάθεια των παικτών της ομάδας και στο τέλος του αγώνα τους χειροκρότησε, με εκείνους να ανταποδίδουν.

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων
Ολυμπιακός: Ρομπέρτο, Μασουακού, Ομάρ, Ντα Κόστα, Σιόβας, Καμπιάσο, Κασάμι, Σαλίνο, Ντομίνγκες, Πάρντο, Ιντέγε.
Αναπληρωματικοί: Καπίνο, Μποτία, Βούρος, Φορτούνης, Φινμπόγκασον, Ερνάνι και Σεμπά.
Μπάγερν: Νόιερ, Μπόατενγκ, Μπερνάτ, Λαμ, Αλάμπα, Αλκάνταρα, Κόστα, Αλόνσο, Βιντάλ, Λεβαντόφσκι και Μίλερ.
Αναπληρωματικοί: Ούλριχ, Ραφίνια, Μαρτίνεθ, Γκέτσε, Ρόντε, Κίμιχ και Κόμαν.

Ξύλο στις κερκίδες μεταξύ αστυνομικών και Γερμανών οπαδών

Αν και οι οπαδοί του Ολυμπιακού ήταν υπόδειγμα, δεν ισχύει το ίδιο και για αυτούς της Μπάγερν.

bayern.jpg
Οι Γερμανοί μετά από ανταλλαγή συνθημάτων με τους ερυθρόλευκους οπαδούς άρχισαν να πετούν αντικείμενα και να σπάνε καθίσματα, με αποτέλεσμα να επέμβει η αστυνομία.

Γρήγορα, η κατάσταση εκτραχύνθηκε με τους οπαδούς της Μπάγερν να πλακώνονται με τους αστυνομικούς και να χτυπούν και το διαχωριστικό πλεξιγκλάς.

Τελικά, με την αποφασιστική επέμβαση της αστυνομίας, ηρέμησαν τα πνεύματα και οι κερκίδες επανήλθαν σε κόσμια επίπεδα… Champions League.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top