Το καυστικό σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλτο μετά το χατ τρικ κόντρα στην Σαχτάρ

«Πριν ήμουν κακός και τώρα που έβαλα τόσα γκολ σε δυο ματς έγινα πάλι καλός ε;»

Το καυστικό σχόλιο του Κριστιάνο Ρονάλτο μετά το χατ τρικ κόντρα στην Σαχτάρ
Μια άκρως εντυπωσιακή εμφάνιση έκανε ο Κριστιάνο Ρονάλντο στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης (4-0) κόντρα στην Σαχτάρ. Ο Πορτογάλος ποδοσφαιριστής σημείωσε χατ τρικ στην πρεμιέρα του Champions League.

Πριν από μερικές ημέρες, ιδιαίτερα στους αγώνες της Πορτογαλίας για τα προκριματικά του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος, ο Κριστιάνο Ρονάλντο είχε βρεθεί στο επίκεντρο της κριτικής για το γεγονός ότι δεν ξεκίνησε «φορτσάτος» τη φετινή σεζόν.

Μετά από αυτή την επιτυχία απάντησε στους επικριτές του λέγοντας: «Ώστε πριν ήμουν κακός και τώρα που έβαλα τόσα γκολ σε δυο ματς έγινα πάλι καλός ε; Για εμένα μετράει το γεγονός πως με εμπιστεύονται και με στηρίζουν οι συμπαίκτες μου και προσπαθούν να με βοηθήσουν μέσα στο γήπεδο για να πετύχουν όλοι το στόχο μας και να πάρουμε τη νίκη. Μακάρι να συνεχίσω κι εγώ με γκολ, αλλά το πιο σημαντικό απ' όλα είναι οι νίκες της ομάδας και οι τίτλοι, όπως το Τσάμπιονς Λιγκ και το πρωτάθλημα. Είμαι χαρούμενος που έχω φτάσει στα 80 γκολ και είμαι πρώτος σκόρερ στη διοργάνωση, αυτό μου δίνει αυτοπεποίθηση, δεν κρύβω ότι είμαι περήφανος για το επίτευγμα, αλλά πάνω απ' όλα μπαίνει πάντοτε το συλλογικό καλό».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top