Φουλ… επίθεση της Ρεάλ στη Μάντσεστερ για το θέμα του Νταβίντ ντε Χέα

Δείτε την απίστευτη ανακοίνωση

Η Ρεάλ Μαδρίτης εξέδωσε μία ανακοίνωση με την οποία «στήνει στον τοίχο» τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ σχετικά με το «ναυάγιο» της μεταγραφής του Νταβίντ ντε Χέα.

Οι άνθρωποι του ισπανικού συλλόγου υποστήριξαν ότι οι "κόκκινοι διάβολοι" καθυστέρησαν να στείλουν τα έγγραφα που έπρεπε εγκαίρως ώστε να προλάβουν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου στη χώρα που ήταν προγραμματισμένο για τα μεσάνυχτα της Δευτέρας.

Η ανακοίνωση της Ρεάλ Μαδρίτης

"Μετά από τα γεγονότα σχετικά με τη μεταγραφή του Νταβίντ ντε Χέα, η Ρεάλ Μαδρίτης επιθυμεί να δηλώσει:

1. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτυεντ δεν είχε αρχίσει διαπραγματεύσεις για τα δικαιώματα του Νταβίδ ντε Χέα μέχρι χθες το πρωί.
2. Η Ρεάλ Μαδρίτης, παρά τις δυσκολίες ενός τέτοιου εγχειρήματος την τελευταία ημέρα των μεταγραφών, συμφώνησε να αρχί��ουν οι συζητήσεις.
3. Όταν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ άρχισε τις διαπραγματεύσεις χθες το πρωί συνέδεσε τη συμφωνία με μετακίνηση από αυτήν τη σεζόν στον βρετανικό σύλλογο του ποδοσφαιριστή της Ρεάλ Μαδρίτης, Κέιλορ Νάβας, και ενημέρωσε για τις επαφές με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή.
4. Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασαν σε άμεση συμφωνία για τη μεταγραφή και των δύο παικτών. Μετά από την ετοιμασία των σχετικών συμβολαιογραφικών εγγράφων που απαιτούνται και για να προλάβουμε τη δήλωση στο ηλεκτρονικό σύστημα της FIFA (TMS) της εγγραφής του παίκτη στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, η Ρεάλ Μαδρίτης απέστειλε τα έγγραφα στις 13:39 ώρα Ισπανίας.
5. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ απέστειλε τα σχόλιά της στα συμβόλαια 8 ώρες αργότερα, στις 21:43 ώρα Ισπανίας, συμπεριλαμβανομένων ορισμένων μικρών τροποποιήσεων. Χωρίς να υπάρχει πρόβλημα, όλες οι αλλαγές έγιναν αμέσως αποδεκτές από τη Ρεάλ Μαδρίτης, με την πρόθεση να εγγραφεί ο παίκτης τόσο στο TMS όσο και στην RFEF.
6. Η Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τις υπογραφές των ποδοσφαιριστών Ντε Χέα και Κέιλορ Νάβας, έστειλε στον αγγλικό σύλλογο τα υπογεγραμμένα συμβόλαια στις 23:32 ώρα Ισπανίας, περιμένοντας τα τελικά έγγραφα υπογεγραμμένα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
7. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έφτασε στην τελική συμφωνία με τους εκπροσώπους του Κέιλορ Νάβας στις 23:53 ώρα Ισπανίας και εκείνη την ώρα εστάλησαν τα συμβόλαια στον παίκτη για να τα υπογράψει.
8. Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ εισήγαγε τα δεδομένα στο TMS για την υπόθεση του Νταβίντ ντε Χέα, όχι του Κέιλορ Νάβας, στις 00:00 ώρα Ισπανίας, στέλνοντας ταυτόχρονα στη Ρεάλ Μαδρίτης το υπογεγραμμένο συμβόλαιο. Η Ρεάλ Μαδρίτης έλαβε τα πλήρη έγγραφα στις 00:02 και επιχείρησε να εισέλθει στο σύστημα TMS, αλλά ήταν κλειστό.
9. Στις 00:26 ώρα Ισπανίας το ηλεκτρονικό σύστημα της FIFA TMS προσκάλεσε τη Ρεάλ Μαδρίτης να συμπληρώσει τα δεδομένα του ποδοσφαιριστή Νταβίδ ντε Χέα, δεδομένου ότι το μεταγραφικό παράθυρο στην Αγγλία παρέμενε ανοιχτό μέχρι και σήμερα. Η Ρεάλ Μαδρίτης, για να διασφαλιστεί σε περίπτωση που ήταν εφικτή η μεταγραφή, αποφάσισε να αποστείλει τα συμβόλαια στην Ισπανική Λίγκα, γνωρίζοντας ότι είχαν εκπνεύσει οι προθεσμίες.
10. Εν συντομία, η Ρεάλ Μαδρίτης έκανε ό,τι ήταν απαραίτητο, σε όλες τις στιγμές, για να υλοποιηθούν οι δύο μεταγραφές".

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top