Παραιτήθηκε από την Εθνική ο Μαρκαριάν-Διαβάστε την ανακοίνωσή του!

Προσπαθεί να τον μεταπείσει η ΕΠΟ

Παραιτήθηκε από την Εθνική ο Μαρκαριάν-Διαβάστε την ανακοίνωσή του!
Την παραίτησή του από την Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου υπέβαλε ο Σέρχιο Μαρκαριάν, ένα αίτημα το οποίο όμως δεν φαίνεται να αποδέχεται η ΕΠΟ, που προσπαθεί να τον μεταπείσει. Ο Ουρουγουανός προπονητής έμεινε μόνο για 2 επίσημα ματς και το μεσημέρι της Τρίτης ανακοίνωσε την απόφασή του να αποχωρήσει.
Όπως όλα δείχνουν, η ΕΠΟ θα κάνει την προσπάθειά της να αλλάξει την άποψη του έμπειρου προπονητή και την Τετάρτη ο Γκιρτζίκης αναμένεται να έχει συνάντηση μαζί του.
Να σημειώσουμε ότι ο Μαρκαριάν ανέλαβε στις 12 Φεβρουαρίου τις τύχες της Εθνικής ομάδας και μετά από 5 μήνες αποχωρεί, έχοντας την ισοπαλία 0-0 με την Ουγγαρία και την ήττα με 2-1 από τα Νησιά Φερόε. Το τελευταίο του ματς ήταν το φιλικό με την Πολωνία (0-0).
υολυολ.jpg
Αναλυτικά η δήλωση του Σέρχιο Μαρκαριάν:
«Ήρθα στην Ελλάδα για την Εθνική Ομάδα σε μία κρίσιμη στιγμή. Ανέλαβα μία δύσκολη δουλειά. Ευχαριστώ τον Θεό για την ευκαιρία που μου έδωσε. Έκανα την προσπάθεια μου και από την ημέρα που ήρθα εργάζομαι πολλές ώρες με μεγάλη αγάπη για τη δουλειά που κάνω. Η Εθνική Ομάδα έδειξε μέσα στο γήπεδο τη δουλειά μας. Ζητώ συγνώμη από τους Έλληνες φιλάθλους, διότι τα αποτελέσματα στους αγώνες μας δεν ήταν τόσο καλά. Τώρα παίρνω μία δύσκολη απόφαση. Τελειώνω τη συνεργασία μου με την Εθνική Ομάδα. Ευχαριστώ πολύ τους παίκτες, τον κόσμο, την ΕΠΟ και τους συνεργάτες μου στην Ομοσπονδία, καθώς επίσης τα ΜΜΕ για τ��ν σεβασμό που έδειξαν προς το πρόσωπό μου».
Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top