Έξαλλοι οι γονείς του Κασίγιας: γιατί κατηγορούν τον πρόεδρο της Ρεάλ!

Κάνουν λόγο για «καμπάνια μίσους και αποδόμησης» του γιού τους

Έξαλλοι οι γονείς του Κασίγιας: γιατί κατηγορούν τον πρόεδρο της Ρεάλ!

​Πυρ και μανία με τον πρόεδρο της Ρεάλ, Φλορεντίνο Πέρεθ, είναι οι γονείς του Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος, όπως σας έχουμε ενημερώσει, εγκαταλείπει τη «βασίλισσα» μετά από 25 χρόνια και θα φορέσει τη φανέλα της Πόρτο.

«Ο Φλορεντίνο Πέρεθ δεν τον ήθελε ποτέ, επειδή είναι κοντός. Του αρέσουν οι ψηλοί τερματοφύλακες. Είχε εμμονή να πάρει τον Μπουφόν. Ο Ίκερ μου δεν είχε να αντιμετωπίσει μόνο αυτά που γράφονταν, δέχτηκε ψυχολογική πίεση και είχε διαφορετική αντιμετώπιση σε σύγκριση με άλλους παίκτες», δηλώνει η μητέρα του 34χρονου τερματοφύλακα, στην εφημερίδα «El Mundo Deportivo» και συνεχίζει: «ήταν άδικοι μαζί του κι αυτό τον επηρέασε, πνευματικά και ψυχολογικά. Υπάρχουν μερικές άσχημες λεπτομέρειες που αφορούν τον Φλορεντίνο Πέρεθ. Ήταν πολύ αγενής μαζί του, αλλά ευτυχώς ο γιος μου είναι πολύ δυνατός. Ο Ίκερ υπέμενε όσα γράφονταν, δέχτηκε ψυχολογική πίεση και του φέρονταν διαφορετικά από τους άλλους παίκτες. Το λάθος είναι του Πέρεθ, γιατί ο γιος μου ήθελε να κλείσει την καριέρα του στη Ρεάλ Μαδρίτης».

Από την πλευρά του, ο πατέρας του Κασίγιας, στην ίδια εφημερίδα, υποστηρίζει πως από το 2010 υπήρχε «ενορχηστρωμένη εκστρατεία» κατά του γιού του, με τη συμμετοχή δημοσιογράφων, που συντόνισε ο πρόεδρος της Ρεάλ, καθώς και «καμπάνια μίσους και αποδόμησης».

«Είναι ομάδα επιπέδου... τρίτης κατηγορίας του ισπανικού πρωταθλήματος για έναν παίκτη του επιπέδου του Ίκερ. Ένας παγκόσμιος πρωταθλητής δεν μπορεί να τελειώσει την καριέρα του στην Πόρτο. Θα μπορούσε να είχε τελειώσει όπου ήθελε και δεν θα με πείραζε αν πήγαινε στη Μπαρτσελόνα, γιατί οι άνθρωποί της είναι κύριοι», καταλήγουν.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top