Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε αδελφός γνωστού ποδοσφαιριστή: Κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά του

Δίνει μάχη για να κρατηθεί στην ζωή

Απόπειρα αυτοκτονίας έκανε αδελφός γνωστού ποδοσφαιριστή: Κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά του

Τέλος στην ζωή του επιχείρησε να βάλει ο μικρός αδερφός του Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ, Ροτιμί, καρφώνοντας ένα μαχαίρι στην κοιλιά του.

Την θλιβερή είδηση έφερε στο φως της δημοσιότητας το "Ghanasportsonline", αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι ο μικρότερος αδερφός του επιθετικού της Τότεναμ νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο του Τόγκο.

AIII.jpg
(Ο Αντεμπαγιόρ με τον αδερφό του, Ροτιμί)

Μάλιστα, ένα μέλος της οικογένειας του αθλητή ανέφερε: "Κάρφωσε ένα μαχαίρι στην κοιλιά του και έχασε πολύ αίμα. Προσπαθήσουμε να κλείσουμε την πληγή και να τον φέρουμε άμεσα στο νοσοκομείο. Πάντα παραπονιόταν για την ντροπή που του προκάλεσε ο αδερφός του. Τον είχε αποκαλέσει κλέφτη, τον γελοιοποίησε παγκοσμίως και ήθελε να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό. Οι γιατροί προσπαθούν να τον σώσουν. Ελπίζουμε ότι θα τα καταφέρουν".

Όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα, ο λόγος για τον οποίο ο Ροτιμί προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή του ήταν ο "δημόσιος εξευτελισμός του από τον μεγάλο του αδερφό, Εμάνουελ".

ξσηγηδγσ.jpg

Ειδικότερα, στα μέσα του Μαΐου, ο επιθετικός της Τότεναμ αποκάλυψε μέσω ανάρτησης στο facebook πως ο αδερφός του όταν ήταν μικρός είχε κλέψει 21 κινητά από συμπαίκτες του σε ακαδημία ποδοσφαίρου, καθώς και φανέλες κι άλλα αντικείμενα αξίας.

Μόλις η είδηση έγινε γνωστή, ο Εμάνουελ Αντεμπαγιόρ πήρε άδεια από την Τότεναμ, προκειμένου να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top