Μαρκαριάν: «πολλά και σύνθετα προβλήματα, όμως, θέλω να μείνω»

Τι είπε σε συνέντευξη Τύπου ο προπονητής της Εθνικής ποδοσφαίρου

​Το ότι η Εθνική βρίσκεται πολύ χαμηλά παραδέχθηκε ο Σέρχιο Μαρκαριάν και τόνισε την ανάγκη για ένα νέο ξεκίνημα, ύστερα και από την ήττα στα Νησιά Φαρόε!

Σε συνέντευξη Τύπου για τη φιλική αναμέτρηση της Τρίτης (21:45) με την Πολωνία στο Γκντανσκ, ο Ουρουγουανός κατέστησε σαφές ότι θέλει να παραμείνει στον πάγκο, ενώ μίλησε για ένα νέο πρότζεκτ και για σοβαρές αποφάσεις που θα πρέπει να ληφθούν από τους ιθύνοντες.

«Τα προβλήματα δεν είναι απλά, ούτε ένα. Έχουμε πολλούς λόγους που βρισκόμαστε εδώ. Πρέπει να ισορροπήσουμε την κατάσταση, να κάνουμε μια διάγνωση του προβλήματος και να σκεφτόμαστε το που είμαστε, τις αδυναμίες μας και πως αν θέλουμε ένα καλύτερο ποδόσφαιρο πρέπει να διορθώσουμε πολλά πράγματα. Πρέπει να είμαστε όλοι περισσότερο επαγγελματίες. Να κάνουμε ένα πιο δυνατό ελληνικό ποδόσφαιρο, να μας δώσει περισσότερους παίκτες για την Εθνική και οι νέοι να παίρνουν περισσότερες ευκ��ιρίες», είπε χαρακτηριστικά.

Τονίζοντας ότι η ΕΠΟ πρέπει να αναλάβει δράση, ο Μαρκαριάν παραδέχθηκε ότι η ψυχολογική κατάσταση της ομάδας είναι άσχημη, ωστόσο, «στην Εθνική Ελλάδας όποιος παίκτης φοράει την φανέλα πρέπει να παίζει για το καλύτερο. Θα δώσω ευκαιρίες σε κάποιους παίκτες για να δω τι μπορούν να προσφέρουν στο μέλλον».