Ναδάλ και Τζόκοβιτς θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους στα προημιτελικά του Roland Garros

Θέλουν το εισιτήριο για την τετράδα του Grand Slam

Ναδάλ και Τζόκοβιτς θα διασταυρώσουν τις ρακέτες τους στα προημιτελικά του Roland Garros
Τιτανομαχία στο Roland Garros. Ο Ράφαελ Ναδάλ και ο Νόβακ Τζόκοβιτς θα διασταυρώσουν τις... ρακέτες τους στον προημιτελικό του Γαλλικού Όπεν μετά τις προκρίσεις που πήραν τη Δευτέρα απέναντι στον Σοκ και στον Γκασκέ αντίστοιχα.

Ο Ισπανός τενίστας, ο οποίος θεωρείται ο κορυφαίος σε χωμάτινη επιφάνεια επικράτησε με 3-1 σετ (6-3, 6-1, 5-7, 6-2) του 22χρονου Αμερικανού, ενώ ο Σέρβος, Νο1 στην παγκόσμια κατάταξη, επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 σετ (6-1, 6-2, 6-3) του Γάλλου αντιπάλου του.

«Θα είναι ο δυσκολότερος προημιτελικός της ζωής μου. Ο νικητής του αγώνα όμως δε σημαίνει ότι θα είναι και ο νικητής του τουρνουά» δήλωσε ο Ναδάλ μετά το τέλος του αγώνα του με τον Σοκ.

Ο Τζόκοβιτς από την πλευρά του βρίσκεται μπροστά στην μεγαλύτερη πρόκληση της καριέρας του αφού το Roland Garros είναι το μοναδικό τουρνουά που δεν έχει κατακτήσει για να γίνει μόλις ο όγδοος που φτάνει στο Career Slam και για να το κάνει θα πρέπει να αποκλείσει τον «Βασιλιά της σκόνης».

Το πρωί της Δευτέρας, ο Ρότζερ Φέντερερ επικράτησε με 3-1 (6-3, 4-6, 6-4, 6-1) του Γάλλου Γκαέλ Μονφίς και πήρε την πρόκριση για τα προημιτελικά όπου θα αντιμετωπίσει τον συμπατριώτη του Βαβρίνκα. Τα άλλα δύο ζευγάρια των προημιτελικών είναι τα εξής: Νισικόρι - Τσονγκά και Μάρεϊ - Φερέρ. Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top