Ο Γιάννης Μπουρούσης πανηγύρισε το «στέμμα» της Ρεάλ με την ελληνική σημαία!

Αγκαλιά με την κορούλα του

Ο Γιάννης Μπουρούσης πανηγύρισε το «στέμμα» της Ρεάλ με την ελληνική σημαία!

O Γιάννης Μπουρούσης κατάφερε να φτάσει στην κορυφή της Ευρώπης, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης επικράτησε του Ολυμπιακού με 78-59.

Μετά από τρεις χαμένες ευκαιρίες σε Βερολίνο (2009), Παρίσι (2010) και Μιλάνο (2014), ο Έλληνας σέντερ κατέκτησε την πρώτη του Euroleague.

μμμμμ.jpg
Ο άσος της «βασίλισσας» ήταν κάτι παραπάνω από ευτυχισμένος και το πανηγύρισε μαζί με την κορούλα του, αλλά και… τυλιγμένος με την ελληνική σημαία.

Λίγο αργότερα ο Μπορούσης δήλωσε: «Παίζω 11-12 χρόνια, πάω τέταρτη φορά στη διοργάνωση, πέρυσι πίστευα πως θα το πάρουμε, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ήταν απογοήτευση, δεν παίζαμε καλά, αλλά η ομάδα έδειξε χαρακτήρα. Δεν έχει σημασία ποιος έπαιξε ένα λεπτό, τρία λεπτά, είχαμε περάσει δύσκολα και προχωράμε.


To ευχάριστο είναι πως όποια ομάδα και να το κατακτούσε, θα υπήρχε ένας Έλληνας να πανηγυρίσει. Αυτό είναι το ευχάριστο, καθώς το ελληνικό μπάσκετ και το στοιχείο αυτό πάει μπροστά και πρέπει να το προωθήσουμε.

Πέρα από το γεγονός πως έχω φορέσει τη φανέλα του Ολυμπιακού, είναι πρωταθλητής Ευρώπης στα τελευταία τέσσερα χρόνια, έχει βρεθεί στον τελικό, έχει πάρει δύο κούπες.
Τι να πω, τα καλύτερα για τον Ολυμπιακό».

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top